KunststofenRubber.nl

Inserts voor kunststoffen

11 juni 2014 om 09:16 uur - Hengelo (OV)

Kerb Konus inserts voor kunststoffen worden na het spuit- of persproces aangebracht. Hiermee worden stilstand tijden voorkomen, die voor het plaatsen van inserts tijdens het spuit- of gietproces noodzakelijk zijn.


Het resultaat is in veel gevallen een aanzienlijke productieverhoging en kostenbesparing. Zelftappende draadbussen zijn verkrijgbaar bij Groneman B.V. in Hengelo.

 

De Ensat is een zelftappende insert die in het kunststof wordt gedraaid. Deze biedt uitstekende mogelijkheden in alle kunststoffen, daar waar zeer grote axiale krachten op de verbinding worden uitgeoefend. Bijvoorbeeld bij glasvezelversterkte materialen. De Ensat is zowel in messing als in andere materialen leverbaar in afmetingen van M.2,5 tot M.30

 

De BancLok is uitgevoerd met verschillende buitenprofielen. Deze wordt simpelweg in het opnamegat gedrukt, waarbij de segmenten enigszins naar binnen buigen. Door het indraaien van de bout worden deze segmenten weer in hun oorspronkelijke vorm gebracht. Het speciale buitenprofiel zorgt daarbij voor een goede verankering in het materiaal, zowel in radiale- als in axiale richting. Leverbaar van M.2 tot en met M.8 in messing.

 

Voor ultrasonore en thermische montage biedt het Soniclok programma vele mogelijkheden. Deze hoogwaardige verbinding voor thermoplasten biedt verschillende voordelen bij de seriemontage. Leverbaar als moer en draadstift van M.2 tot en met M.10 in messing.

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »