KunststofenRubber.nl

13-17 april 2015: Hannover Messe 2015

23 oktober 2014 om 09:06 uur

Tijdens de Hannover Messe 2015 zal de Nederlandse toeleverende industrie zich presenteren in een paviljoen dat maar liefst 50% groter is dan in 2014. Door de krachten te bundelen en met één gezicht naar buiten te treden, zullen de vier samenwerkende industrie organisaties (Brainport Industries, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat) de Nederlandse maakindustrie als hoogwaardige toeleveringspartner nog sterker kunnen presenteren.


Na de succesvolle deelname aan de Hannover Messe 2014 met Nederland als partnerland, is gebleken dat steeds meer ondernemers hun aanwezigheid op buitenlandse markten verder willen uitbreiden. De belangstelling voor deelname aan deze belangrijkste industriële beurs ter wereld onder Nederlandse ondernemers groeit dan ook sterk, zo merken de samenwerkende organisaties.

 

Het Nederlandse paviljoen wordt prominent gepositioneerd in hal 4 Industrial Supply. De intensievere samenwerking zal ook duidelijk zichtbaar zijn voor de deelnemende bedrijven. De presentatie krijgt een oppervlakte van bijna 2000m2 en wordt thematisch worden ingedeeld. Verschillende paviljoens met thema's uit de toeleverketen, zoals ontwerp en ontwikkeling, productie en systeemleveranciers moeten duidelijkheid geven aan de bezoeker welke disciplines de Nederlandse maakindustrie kan bieden.

 

In het omlijstend programma van de Hannover Messe, met vele seminars en workshops, zal de Nederlandse maakindustrie een prominente rol spelen. Nederland zal zich presenteren als een betrouwbare toeleverpartner die in staat is zowel in de ontwikkelfase als in het productieproces optimaal in te spelen op de behoefte van de klant.

 

De Hannover Messe 2015 vindt plaats van 13 t/m 17 april 2015.

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »