KunststofenRubber.nl

Nedcam PCT Ondernemer van het Jaar 2014

05 februari 2015 om 09:39 uur

Rene Homan en Erwin van Maaren van Nedcam zijn gekozen tot PCT-Ondernemers van het Jaar 2014. Nedcam realiseert modellen, protoypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen. Op donderdag 13 december reikte Jan van de Weerd namens Platform Creatieve Technologie Midden Gelderland de prijs uit.


Elk jaar kiest Platform Creatieve Technologie Midden-Gelderland de 'Ondernemer van het Jaar'. Ruim 80 ondernemers uit het PCT-netwerk kwamen op 13 december samen in de Kasteelboerderij op het terrein van het Openluchtmuseum.

 

Bart van Engelenburg sprak gepassioneerd over het museum en over enkele van de ambachten die daar te vinden zijn. Een mooie link met het thema ‘Smart Industry': om in een veranderende wereld de concurrentiekracht te behouden, is het belangrijk dat ondernemers gebruik gaan maken van de nieuwste technologie en beschikbare informatie.

 

Sam Helmer van TNO vertelde vanuit zijn expertise over dit belangrijke thema, waar het PCT in 2015 vaker aandacht aan zal besteden. Hij was projectmanager van de publicatie ‘Smart Industry' en presenteerde deze onder andere aan premier Rutte.

 

Van de 11 ondernemers die in 2014 waren gekozen tot 'Ondernemer van de Maand' nomineerde het PCT er drie voor de 'Ondernemer van het jaar 2014' prijs: BKC, A body Issue en Nedcam. Van elke ondernemer werd een kort filmpje getoond en daarnaast beantwoordden de genomineerden vragen van Jan van de Weerd en de aanwezigen. Bij de stemming bleek Nedcam de winnaar.

 

Nedcam combineert nieuwe technologie met creativiteit. Het beddrijf is actief op veel verschillende markten, zoals de auto- industrie, lucht- en ruimtevaart, de kunstwereld en jachtbouw. De projecten worden uitgevoerd over de gehele wereld, maar Nedcam hecht daarnaast sterk aan samenwerking in de regio.

 

www.nedcam.com

 

 

 

Focus op ...

Agenda

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

Meer agendapunten »