KunststofenRubber.nl

Milacron breidt uit in Tjechië

16 februari 2015 om 13:52 uur

Vanwege de groei van de Europese markt gaat het Amerikaanse bedrijf Milacron de productiefaciliteiten voor de Uniloy, DME en TIRAD producten sterk uitbreiden. Er is geïnvesteerd in de productie en distributie in Šašovice en Policka in de Republiek Tsjechië.


De uitbreiding in Šašovice wordt in april geopend en bestaat uit 1000 vierkante meter uitbreiding van de huidige TIRAD-faciliteiten, plus een nieuw 3000 vierkante meter groot distributiecentrum. Met de investering is een bedrag van in totaal meer dan 5 miljoen euro gemoeid. De uitbreiding geldt voor de producten van DME en TIRAD.

 

In Policka is een nieuwe productie-eenheid voor de Uniloy blaasvormmachines neergezet. Hier zal het volledige programma blaasvormmachines worden gebouwd. Milacron wil boven een mondiale leverancier worden van blaasvormsystemen. De fabriek wordt deze maand in bedrijf genomen en is 11.000 vierkante meter groot. De investering bedroeg meer dan 11 miljoen euro.

 

Met deze stap wil Milacron aan Europese klanten meer ondersteuning, flexibiliteit en onderdelen bieden, evenals kortere leveringstijden.

www.milacron.com

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »