KunststofenRubber.nl

16 april 2015: Partners in kunststof en rubber

20 februari 2015 om 12:37 uur

16 april 2015: Partners in kunststof en rubber

Op 16 april 2015 wordt in Eindhoven 'Partners in kunststof en rubber' georganiseerd. Tijdens dit middagcongres is het mogelijk om te luisteren naar en te discussiëren over de toepassing van kunststof- en rubberproducten in de belangrijkste eindmarkten.


Mondiale voedselzekerheid, energiebesparing en een gezondere wereldbevolking. Het zijn drie maatschappelijke uitdagingen waarin de kunststof- en rubberindustrie een cruciale rol speelt, aldus de organisatoren: 'Oplossingen voor deze uitdagingen liggen binnen handbereik mede door onze producten. De rubber- en kunststofindustrie is van onschatbaar grote waarde voor de eindgebruiker.'

 

Ondernemers in de rubber- en kunststofsector zijn al jaren bezig duurzame oplossingen voor vragen van klanten en de maatschappij te ontwikkelen. Daarom wordt het tijd om stil te staan bij de successen van deze sector. Partners in Rubber & Kunststof 2015 laat graag de tevreden klanten aan het woord. Hoe dragen de producten van de rubber- en kunststofsector bij aan het succes van onze afnemers? En aan de verduurzaming van juist die grootschalige toepassingen met impact op onze toekomst?

 

Vanderlande Industries, FrieslandCampina, Synbra Technology en Natuur & Milieu zullen hun visie geven op het belang van kunststof- en rubbertoepassingen in hun werkgebied.

 

Oproep: meld inspirerende toepassingen

Welke toepassing verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Welke ondernemer verdient extra aandacht? Partners in Kunststof en Rubber vraagt aandacht voor aansprekende kunststof- en rubberproducten. De oproep is: laat weten wat in uw ogen een product is dat meer aandacht verdient.

 

Ga voor meer informatie naar: www.partnersinkunststofenrubber.nl

 

 

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »