KunststofenRubber.nl

MMID sponsort roeibond

27 maart 2015 om 14:00 uur

MMID steunt de KNRB met geld en met kennis. Links Caspar Steenhuijsen van MMID, rechts Ronald Florijn, bondscoach junioren van de KNRB.

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) heeft met MMID een sponsorovereenkomst getekend tot en met 2016. MMID is een internationaal ontwerpbureau met vestigingen in Nederland en Duitsland. Binnen MMID speelt talentontwikkeling een prominente rol. Vanuit deze gedachte sponsort MMID naast hoofdsponsor Aegon de junioren en draagt zo bij aan de ontwikkeling van de roeitalenten.


De aankomende twee jaar zal MMID de KNRB financieel ondersteunen, zodat de junioren van bondscoach Ronald Florijn zich optimaal kunnen voorbereiden op de aankomende wereldkampioenschappen in Rio de Janeiro en kunnen doorgroeien tot de roeiers van de toekomst. Naast financiële ondersteuning stelt MMID kennis beschikbaar voor innovaties op roeigebied.

 

Binnen MMID staat talentontwikkeling centraal. Elke medewerker krijgt de ruimte en wordt gemotiveerd om zich te specialiseren in zijn of haar expertise. De kennis, kunde en passie in het team wordt gedeeld met elkaar om van elkaar te blijven leren en te groeien als individu en als bedrijf.

 

MMID vindt het belangrijk om anderen ook deze mogelijkheid te bieden. Vanuit deze gedachte is de samenwerking met de KNRB ontstaan. Het sponsoren van de jeugdige roeitalenten is voor beide partijen een uitgelezen kans om talenten bij te staan in hun ontwikkeling.

www.mmid.nl

 

 

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »