KunststofenRubber.nl

Albis breidt productportfolio uit met PP-typen van Purell

24 juni 2015 om 11:54 uur

Grondstofdistributeur en compoundeur Albis heeft zijn programma medische materialen uitgebreid met twee Purell polypropeentypen van LyondellBasell. Het gaat om Purell HP 548 N en Purell RP 315 M, die beide met name geschikt zijn voor medische, laboratorium- en diagnostische toepassingen en voor farmaceutische verpakkingen.

Purell HP 548 N, dat is ontwikkeld op basis van het bestaande Moplen HP 548, is genucleëerd en er is een antistatisch additief aan toegevoegd. Door zijn goede stijfheid en vloei, versnelde kristallisatie en specifieke oppervlakte-eigenschappen, is het PP homopolymeer geschikt voor het spuitgieten van bijvoorbeeld ampullen, medische apparatuur en stijve verpakkingen.


Type Purell RP 315 M is een random copolymeer met goede afdichtings- en optische eigenschappen. Het bevat slip- en antiblokkeeradditieven en tot stand gekomen op basis van een niet-ftalaat katalysatorsysteem. Het is bestemd voor toepassingen zoals flexibele verpakkingen voor medische hulpmiddelen en farmaceutica, afdichtingen en laboratoriumartikelen.

 

www.albis.com

 

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Albis Benelux BV
 

Focus op ...

Agenda

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

Meer agendapunten »