KunststofenRubber.nl

ESEF Awards 2016: inschrijven kan tot 15 november

06 oktober 2015 om 13:41 uur

De inschrijving om mee te dingen naar de ESEF Awards 2016 is geopend. Deelname staat open voor exposanten van de ESEF en hun klanten. Zij kunnen tot 15 november aanstaande hun producten of diensten ter jurering aanbieden. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 14 maart, de avond vóór de start van de vakbeurs ESEF.


De ESEF Awards zijn te winnen in drie categorieën: Engineering & Design, Innovatieve Materiaaltoepassingen en Innovatieve ketensamenwerking. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van criteria als innovativiteit, marktwaarde, marktpotentieel en functionaliteit. De innovatie hoeft nog niet op de markt te zijn gebracht, maar mag in ieder geval niet ouder zijn dan twee jaar.

 

Naast deze drie vakprijzen wordt er ook één publieksprijs uitgereikt. De stemmers zijn de bezoekers van de vakbeurs ESEF. Nederlandse genomineerden dingen ook mee naar de prestigieuze Made in Holland Award voor de beste innovatie van Nederlandse bodem.

 

De ESEF Awards zijn de belangrijkste onderscheiding voor innovatie in de maakindustrie. Inschrijven kan via de website van de ESEF, esef.nl/awards. Uiterste inschrijfdatum is 15 november. Woensdag 20 januari worden de genomineerden bekend gemaakt tijdens de ESEF persconferentie. Op 14 maart wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn.

 

De inzendingen worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van prof. dr. ir. Arthur O. Eger, hoogleraar Productontwerp aan de opleiding Industrieel Ontwerpen van de Universiteit Twente.

 

De vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering ESEF 2016 wordt gehouden van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, gelijktijdig met de TechniShow. Thema van ESEF 2016 is de Maakbaarheid van Morgen.

 

Meer informatie: www.esef.nl/awards

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »