KunststofenRubber.nl

1-3 november 2016: NIL Verbindingsweek

27 mei 2016 om 13:43 uur

Het driedaagse vakbeursevenement NIL Verbindingsweek, dat van 1-3 november in Evenementenhal Gorinchem wordt gehouden, bestaat uit een beursvloer, het NIL/BIL-Lassymposium, de Lage Landen Wedstrijd en vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs METAVAK. Onderwerpen zijn ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden.


Tientallen exposanten hebben zich inmiddels al aangemeld. Met name bedrijven, instellingen en organisaties die producten en diensten leveren voor verbindingstechniek zijn vertegenwoordig op de beursvloer. Denk hierbij aan lasapparatuur, lastoevoegmateriaal, lasrookafzuiging, industriële automatisering, snijtechniek, industrieel lijmen, lastechnisch onderzoek, personeel en opleiding, persoonlijke beschermingsmiddelen en destructief onderzoek (DO) en niet-destructief onderzoek (NDO).

 

NIL/BIL-Lassymposium en Lage Landen Wedstrijd

Daarnaast organiseert het Nederlands Instituut voor Lastechniek in samenwerking met het Belgisch Instituut voor Lastechniek voor de tiende maal het welbekende NIL/BIL-Lassymposium. Deskundigen geven inhoudelijke lezingen over actuele thema's uit de branche. Ook is er een Lage Landen Wedstrijd. Jonge lastalenten gaan in een lasinterland de strijd aan om de titel ‘Beste jonge lasprofessional van de Lage Landen'. Verschillende exposanten van de beurs stellen lasapparatuur en materiaal beschikbaar.

 

Combinatie met METAVAK

Dit jaar vindt NIL Verbindingsweek gelijktijdig plaats met METAVAK. Dat betekent ruim 10.000 brancheprofessionals en meer dan 200 exposanten onder één dak in Evenementenhal Gorinchem. METAVAK verwelkomt leveranciers van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en andere producten/diensten waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Bezoekers van deze vakbeurs hebben vrij toegang tot NIL Verbindingsweek.

 

Meer informatie:

www.evenementenhal.nl/nilverbindingsweek

 

 

 

Focus op ...

Agenda

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

Meer agendapunten »