KunststofenRubber.nl

Programma 2e International Composites Congress beschikbaar

08 augustus 2016 om 14:27 uur - DÜSSELDORF

De koepelorganisatie Composites Germany zal gastheer zijn op de eerste stand van deze groep op de vakbeurs Composites Europe van 29 november tot 1 december in Düsseldorf.


Composites Germany is de koepelorganisatie van de Duitse industrie voor vezelversterkte composieten, inclusief leden als AVK, CCeV, CFK-Valley Stade en de VDMA Working Group Hybrid Lightweight Technologies. Men heeft op Composites Europe een stand van 350 vierkante meter met daarop achttien bedrijven. Tot de exposanten behoren ook KraussMaffei Technologies, Dassault Systems Deutschland, Siemens, Olin Epoxy Stade, het Institute for Composite Materials en Leichtbau-Zentrum Sachsen. Op basis van het grote succes van het eerste congres op de vorige versie van Composites Europe, destijds in Stuttgart, zal Composites Germany tijdens de kick-off van de komende beurs in Düsseldorf zijn tweede congres houden, dit keer op 28 en 29 november.
Japan is dit jaar het partnerland en zal daarom een aantal exclusieve sprekers leveren. De ondertitel van het congres is ‘Composites - on the path to becoming a key industry'. Dertig internationale sprekers brengen de laatste trends en ontwikkelingen  in de wereld van vezel-versterkte composieten over het voetlicht. Het programma is te bekijken via www.composites-germany.org

Op Composites Europe verwacht men driehonderdvijftig exposanten uit twintig landen. Composites Europe is de beurs en het forum voor composieten, technologie en toepassingen en vindt plaats op 29 november tot 1 december van dit jaar in Düsseldorf, ongeveer een maand na de enorme kunststoffenbeurs K 2016. Composites Europe wordt georganiseerd door Reed Exhibitions in samenwerking met de Europese industrie-associatie EuCIA en de hierboven genoemde handelsorganisatie Composites Germany.

  

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »