KunststofenRubber.nl

8e conferentie Flexible Packaging op 6-7 december in Dubai

22 augustus 2016 om 13:16 uur - BRISTOL / DUBAI

De conferentie Flexible Packaging geeft unieke mogelijkheden tot netwerken en een forum zal de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen bespreken zoals die spelen in de industrie van flexibele verpakkingen. Zo meldt organisator AMI.


Nieuw voor de editie 2016 is dat het continent Afrika is toegevoegd aan het Midden-Oosten. Afrika is een interessante opkomende regio voor flexibele verpakkingen met de ontwikkelingen zoals die er zijn op het gebied van infrastructuur, een opkomende middenklasse en verstedelijking. Deze ontwikkelingen jagen de vraag naar een brede reeks van verpakkingen van consumentengoederen verder aan. Investeringen van lokale en internationale verpakkingsondernemingen dragen ook bij aan de ontwikkeling van de industrie voor flexibele verpakkingen in Afrika.
Nanotechnologie

Het programma begint met een totaalbeeld van de wereldwijde markt door AMI Consulting en door presentaties van Obeikan Investment Group en de African Packaging Organisation (APO). Deelnemers krijgen inzicht in hoe de gebruikersvraag de nieuwe productontwikkelingen zal vormgeven. Het programma behandelt ook de trends en ontwikkelingen in nanotechnologie en geprinte elektronica met sprekers van  de onderzoekinstituten Polytechnique Montreal en de universiteit van München. De afgevaardigden krijgen van bedrijven als Exxonmobil (de grote sponsor van de conferentie), Borouge, Dow en vele andere ook informatie over nieuwe ontwikkelingen die de prestaties en de toepassingsmogelijkheden van folie vergroten.

 

Het volledige programma is hier te vinden. De conferentie over flexibele verpakkingen sluit aan op de eendaagse conferentie ‘Plastics in Africa 2016' op dezelfde locatie in Dubai.  

 lr@amiplastics.com

 

Applied Market Information (AMI) is wereldwijd een belangrijk marktonderzoekbureau en een toonaangevende organisator van conferenties voor de kunststofindustrie. AMI heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk en in de VS. Het organiseert per jaar ruim vijftig internationale conferenties en seminars en publiceert een reeks van digitale magazines.

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »