KunststofenRubber.nl

Kunststoffenbeurs: van biologische grafkist tot Meet & Match

23 augustus 2016 om 14:03 uur - VELDHOVEN

Op 28 en 29 september vindt in Koningshof Veldhoven de 18e editie plaats van de Nederlandse Kunststoffenbeurs met dit jaar als thema ‘van idee tot product'. Er hebben zich 275 exposanten ingeschreven en organisator Mikrocentrum biedt de bezoekers de mogelijkheid nieuwe producten, materialen en ontwikkelingen te zien en te ervaren, talloze experts te ontmoeten en te kiezen uit een veertigtal professionele presentaties.


De Kunststoffenbeurs is een combinatie van een vakbeurs en een congres. Het congresprogramma zal ingaan op het thema 'van idee tot product'. Exposanten verzorgen in het lezingenprogramma tientallen presentaties over materialen, engineering, ontwerpen en processen. Het aanbod is zeer gevarieerd: het gaat van topdesign uit afgedankte jeans tot crowdfunding, van krimpholtes detecteren tot de noodzaak van circulair ondernemen, van recycling van composietmaterialen tot de zachtste TPE's, van de relatie tussen koelingoptimalisatie en cyclustijden tot de website Bioplastics online.

 

Meet & Match

 

Het Enterprise Europe Network en de Kamer van Koophandel nodigen de beursbezoekers uit deel te nemen aan de meet & match. Het doel hiervan is relevante contacten te vinden in de gehele waardeketen van de kunststofproductie. Er is een aantal redenen waarom branchegenoten dit meet & match event niet zouden mogen missen:  

  • De mogelijkheid om in een korte tijd veel interessante contacten op te doen.
  • De mogelijkheid om in bilaterale face-to-face gesprekken van een half uur een projectidee en/of business-propositie meer in detail te bespreken. Dit levert veel meer op dan het uitwisselen van uw visitekaartje alleen.
  • Het ontmoeten van een aantal sleutelpersonen uit de waardeketen van de kunststofproductie waaronder NRK PVT Kunststofverwerkers, Plastics Europe,  DPI Value Centre, VKC Centexbel en Kunststoff-Institut Lüdenscheid.
  • Het verder ontwikkelen van het nationale en internationale netwerk.
  • De combinatie van de beurs, het congres en de meet & match maakt het evenement ideaal om heel gericht te kunnen netwerken. Een aantal van de sprekers neemt ook deel aan de meet & match. Voor meer informatie bezoek de meet & match website.

 

Gratis registreren voor toegang  op Kunststoffenbeurs 2016  

 

   

 

 

 

  

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »