KunststofenRubber.nl

Polyscope Best Presterende Werkgever volgens Arbeidsmarkt TV

27 september 2016 om 14:46 uur - ROTTERDAM

Polyscope is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot ‘Best Presterende Werkgever 2016' in de polymerenbranche.


Het bedrijf heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. Polyscope weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het wordt algemeen als een van de beste en meest vooruitstrevende bedrijven op dit gebied gezien.'

Polyscope BV is een hightechbedrijf dat zich heeft toegelegd op de ontwikkeling en productie van polymeren, met de internationale automobielindustrie als een belangrijke afnemer. In tien jaar tijd heeft de onderneming zich weten te ontwikkelen tot wereldmarktleider. De nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Polyscope een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.  ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Polyscope want men is continu bezig de producten en diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant. Zo heeft het bedrijf een bijzonder en hoogwaardig polymeer ontwikkeld - SMA - dat wordt toegepast in de dashboards van de nieuwste Ferrari's en Bentleys maar dat ook tal van andere toepassingsmogelijkheden kent', meldt de jury.

Als werkgever onderscheidt Polyscope zich, volgens de jury,  met name door het gerichte aannamebeleid en de verantwoordelijkheid die het aan de medewerkers geeft. Dit resulteert onder meer in een hoge medewerkerstevredenheid.

‘Er is veel gaande op het gebied van polymeren en Polyscope heeft daarin een heel mooie positie met geweldige kansen. Het voert een uniek product en heeft de hele keten van onderzoek, productontwikkeling, productie en levering in eigen hand. Niet voor niets ontving Polyscope in 2015 de Deloitte Award voor Best Managed Company. Wil het zijn voorsprong op de concurrentie behouden, dan moet het bedrijf nu doorpakken en zijn marktleiderspositie uitbouwen in de verschillende marktsegmenten door organische groei en mogelijk acquisitie.'

Polyscope BV is opgericht in 2006 en gevestigd in Geleen. Het heeft circa vijftig medewerkers en is internationaal actief. ‘Polyscope is een outperformer die zich realiseert dat mensen het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen', aldus de nominatiecommissie.

 

Meer informatie: www.polyscope.eu

 

Arbeidsmarkt TV is het eerste multimediale platform met een eigen televisieprogramma, online recruitment portal en social media-inzet om werkgevers en werkzoekenden te verbinden, te inspireren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Arbeidsmarkt TV vloeit voort uit de missie van het Nationaal Business Succes Award Instituut (NBSA). Het NBSA richt zich met zijn activiteiten op duiding van succesfactoren, kennis over succes delen en het eren van succesvolle bedrijven. Het NBSA organiseert daartoe sinds 2011 onder meer de grootste ondernemersprijs van Nederland, met een hoofdprijs van honderd duizend euro. Deze werd voor de editie 2015 uitgereikt door Jan Peter Balkenende.

Werkgevers die in Arbeidsmarkt TV deelnemen, zijn voor editie 2016 door de onderzoekscommissie van het NBSA genomineerd voor de categorie Beste Werkgever 2016 in hun specifieke branche. Aan deze categorie is voor de winnaar een geldprijs van tien duizend euro verbonden.

 

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »