KunststofenRubber.nl

Composites Europe 8.600 bezoekers - vertrekt uit Düsseldorf

02 december 2016 om 17:04 uur - DÜSSELDORF

Hoewel er sprake is geweest van een jaar waarin de grote kunststoffenbeurs K 2016 heeft plaatsgevonden, heeft organisator Reed Exhibitions bekendgemaakt dat de beurs Composites Europe afgelopen week 350 exposanten uit dertig landen naar Düsseldorf heeft gehaald plus ruim achtenhalf duizend bezoekers.


In de laatste versie in Düsseldorf in 2014 waren het tienduizend bezoekers en toen was er geen K-beurs. De organisator zegt dat gezien de verwachtingen die men had, men 'erg tevreden' is met dit resultaat.

De première van het Lightweight Technologies Forum bewijst de trend die te zien is op het gebied van multi-materiaal lichtgewicht constructies. Composites Europe zou de weg van het combineren van de beurs en het forum moeten blijven volgen om een uitwisseling tussen industrie en wetenschap verder aan te jagen. Hieraan zou ook de beslissing om de beurs voortaan jaarlijks in Stuttgart (en dus niet meer in Düsseldorf) te laten plaatsvinden kunnen bijdragen. Dit zou de sector werktuigbouw dichter bij de klanten brengen, denkt Walter Begemann, de projectdirecteur van VDMA Working Group Hybrid Lightweight Technologies.

De volgende Composites Europe ‘Trade Fair and Forum for Composites, Technology and Applications' zal plaatsvinden in Stuttgart van 19 tot 21 september 2017.

 

http://www.composites-europe.com

 

 

 

Focus op ...

Agenda

17 oktober 2017, Friedrichshafen, Duitsland

Fakuma 2017

Internationale vakbeurs voor de kunststofwereld

24 oktober 2017, Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Recycling 2017

Het centrum van de Benelux voor de recyclingbranche. Thema is dit jaar reduce, re-use, recycle. www...

1 november 2017, Seoul, Zuid-Korea

JEC Asia 2017

JEC Composites Asia

Meer agendapunten »