KunststofenRubber.nl

Composites Europe 8.600 bezoekers - vertrekt uit Düsseldorf

02 december 2016 om 17:04 uur - DÜSSELDORF

Hoewel er sprake is geweest van een jaar waarin de grote kunststoffenbeurs K 2016 heeft plaatsgevonden, heeft organisator Reed Exhibitions bekendgemaakt dat de beurs Composites Europe afgelopen week 350 exposanten uit dertig landen naar Düsseldorf heeft gehaald plus ruim achtenhalf duizend bezoekers.


In de laatste versie in Düsseldorf in 2014 waren het tienduizend bezoekers en toen was er geen K-beurs. De organisator zegt dat gezien de verwachtingen die men had, men 'erg tevreden' is met dit resultaat.

De première van het Lightweight Technologies Forum bewijst de trend die te zien is op het gebied van multi-materiaal lichtgewicht constructies. Composites Europe zou de weg van het combineren van de beurs en het forum moeten blijven volgen om een uitwisseling tussen industrie en wetenschap verder aan te jagen. Hieraan zou ook de beslissing om de beurs voortaan jaarlijks in Stuttgart (en dus niet meer in Düsseldorf) te laten plaatsvinden kunnen bijdragen. Dit zou de sector werktuigbouw dichter bij de klanten brengen, denkt Walter Begemann, de projectdirecteur van VDMA Working Group Hybrid Lightweight Technologies.

De volgende Composites Europe ‘Trade Fair and Forum for Composites, Technology and Applications' zal plaatsvinden in Stuttgart van 19 tot 21 september 2017.

 

http://www.composites-europe.com

 

 

 

Focus op ...

Agenda

28 februari 2018, Eurogress , Mannheimsallee 48, Aken (D)

Internationales Kolloquium Kunsttofftechnik

Thema van dit tweedaagse evenement is Kunststofindustrie 4.0. De organisator is het Institut fur...

6 maart 2018, Paris-Nord Villepinte

JEC World 2018

Leidende internationale show voor composieten en geavanceerde materialen.

14 maart 2018, Hotel Marriot Wenen

International Automobile Recycling Congress 2018

Internationaal congres over de recycling van voertuigen en de (kunststof-) materialen, inclusief diverse...

Meer agendapunten »