KunststofenRubber.nl

Plastics Industry Association SPI gaat voortaan Plastics heten

14 december 2016 om 12:00 uur - WASHINGTON D.C. (VS)

De Amerikaanse Plastics Industry Trade Association (SPI) heeft een nieuwe naam aangenomen, namelijk de Plastic Industry Association, kortweg ‘Plastics'. De nieuwe identiteit is gebaseerd op een geschiedenis van tachtig jaar bevordering van de samenwerking tussen de bedrijven in de totale keten van de Amerikaanse kunststofindustrie.


Om de industrie ook in de komende decennia vooruit te blijven helpen, heeft het bestuur besloten de doelgedreven organisatie aan te passen, zegt ceo William Carteaux. "Wij zijn een associatie die bijdraagt aan het vormgeven van de toekomst van onze industrie. Onze nieuwe identiteit als Plastics Industry Association weerspiegelt dit."

 

Better World  

Plastics heeft een nieuw logo dat de zes sectoren van de kunststofindustrie weergeeft, namelijk de merken, de equipmentleveranciers, de materiaalleveranciers, de matrijsmakers, de verwerkers en de recyclers. Vooruitdenkend, kijkt de kunststofindustrie naar groei en naar duurzaamheid en zoekt naar wegen om recycling gemakkelijker te maken. Want de associatie koos ook een nieuwe slogan: Better Industry. Better World.

 

"Onze door de leden gerunde organisatie zal de industrie blijven ondersteunen om te groeien terwijl we nieuwe technologieën en nieuwe technieken zullen blijven promoten via beurzen en conferenties", aldus Plastics-voorzitter Jim Murphy, die ook directeur is van Davis Standard, LLC. "Tegelijkertijd gaan we werken aan de manier waarop mensen over kunststoffen denken."

 

Plastics Industry Association (Plastics, voorheen SPI) is de enige organisatie die de hele toeleveringsketen in de kunststofwereld ondersteund. De leden van de organisatie hebben samen bijna een miljoen medewerkers en een omzet van 418 miljard dollar. Sinds 1937 werkt Plastics (voorheen SPI) aan het wereldwijd meer competitief maken van zijn leden en tegelijkertijd aan bevordering van recycling en duurzaamheid.

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »