KunststofenRubber.nl

Pezy wint Mikrocentrum Inspiratie & Innovatie Award met Braster

09 februari 2017 om 10:17 uur - EINDHOVEN

Mikrocentrum heeft zijn ‘Inspiratie & Innovatie Award' uitgereikt aan de Pezy Group voor de Braster self-tester, een consumentenapparaat voor borstzelfonderzoek dat in zeer korte tijd is ontwikkeld.


De uitreiking van de award vond plaats op woensdag (8 februari) op de High Tech Campus in Eindhoven, tijdens het jaarlijkse Mikrocentrum High Tech Platform Jaarcongres. Hier reikte Mikrocentrum voor de derde keer zijn Inspiratie & Innovatie Award uit. De voorselectie van de vijf meest inspirerende innovaties is gedaan door een deskundige, onafhankelijke jury. Uit deze vijf 'genomineerden' verkozen de aanwezigen van het Jaarcongres de Pezy Group tot winnaar.

 

Pezy Group won de prijs met de Braster self-tester, een consumentenapparaat voor borstzelfonderzoek. Behalve de enorme potentie van de Braster als middel om borstkanker vroegtijdig op te sporen, werd ook het ontwerpproces ervan geprezen, vanaf de eerste designschets tot marktintroductie binnen twaalf maanden. Erik Spelt is de manager business development bij Pezy Group: "Het winnen van de award is voor Braster  een extra stimulans om deze innovatie na de introductie in Polen ook zo snel mogelijk op de Nederlandse markt te brengen."

 

De Inspiratie & Innovatie Award is een initiatief van Mikrocentrum om innovaties van leden uit het High Tech Platform onder de aandacht te brengen in de hightech-industrie.

 

Focus op ...

Agenda

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »