KunststofenRubber.nl

Testlaboratorium Elastomer Research Testing op Materials 2017

21 april 2017 om 11:39 uur - VELDHOVEN / DEVENTER

Op 31 mei en 1 juni vindt vakbeurs Materials 2017 plaats in het De Koningshof in Veldhoven. Ook het test- en ontwikkellaboratorium Elastomer Research Testing is op de beurs aanwezig.


Materials is het jaarlijkse trefpunt voor onder meer  engineers, productontwikkelaars, r&d-medewerkers en constructeurs die zich dagelijks bezighouden met allerlei uitdagingen op materiaalgebied. Kennisdeling en netwerken staan hierbij centraal. De vakbeurs Materials richt zich op de vier bouwstenen materialen, materiaalanalyse, oppervlaktetechniek en verbindingstechniek. Er zijn 85 exposanten uit binnen- en buitenland, veertig kennissessies vinden plaats, er is een analysepaviljoen met live demonstraties en een verbindingstentoonstelling. Schrijf gratis in.

 

Specialist in elastomeren

 

Elastomer Research Testing (ERT) is een ISO-17025 geaccrediteerd test- en ontwikkellaboratorium dat is gespecialiseerd in elastomeren. Het bedrijf is opgericht in 2003 door dr. ir. Johan Baaij en rubbertechnologist Jan van Kranenburg (LPRI). Het bedrijf was gelokaliseerd op het terrein van Akzo-Nobel in Deventer. In 2007 besloot ERT te starten in een nieuw, op maat gemaakt laboratoriumgebouw net buiten het terrein van Akzo-Nobel. Laboratorium-manager dr. ir. Kuno Dijkhuis begon in 2007 zijn carrière bij ERT en werd in maart 2013 benoemd tot general manager. Bij het bedrijf in Deventer werken momenteel dertien mensen.  http://www.ertbv.nl/   

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »