KunststofenRubber.nl

Plastics Recycling Show Europe komt in 2018 terug in Amsterdam

14 juni 2017 om 14:15 uur - AMSTERDAM

Na de eerste versie afgelopen maart, hebben de organisatoren van de Plastic Recycling Show Europe (PRS) nu aangekondigd dat de volgende versie definitief wordt georganiseerd op 24 en 25 april 2018.


De brancheorganisatie Plastics Recyclers Europe (PRE) blijft de show annex conferentie krachtig ondersteunen: "We zijn heel blij dat na de succesvolle lancering dit jaar, we nu alweer de nieuwe editie kunnen aankondigen", aldus voorzitter Ton Emans van PRE.  "We zijn er zeker van dat we nu de belangstelling hebben van de verschillende sectoren van de industrie, dat we de show kunnen laten groeien en kunnen doorgaan met het over het voetlicht brengen van de kunststofrecycling ten behoeve van het publieke debat." De versie PRS Europe 2017  bevatte tachtig exposanten en er waren veertig sprekers op de conferentie. Er verschenen veertienhonderd bezoekers over de twee dagen gerekend.

 

Plastics Recycling Show is een pan-Europees, gratis toegankelijke beurs en conferentie die in het bijzonder is gericht op de professionals uit de recycling-business. Er is een brede selectie uit de industrie vertegenwoordigd, waaronder leveranciers van machines en equipment voor recycling, materiaalleveranciers, compounders, pre-processors, kunststofrecyclers, afvalmanagementspecialisten en industriële organisaties en associaties.  Er zijn behalve PRE meer organisaties die de beurs steunen, namelijk de European Association of Plastics Recycling & Recovery Organisation (EPRO), de European Plastics Converters, Petcore Europe, Plastics Europe en Vinyl Plus. Bedrijven en organisaties die interesse hebben in deelname aan de beurs, kunnen contact opnemen met mabarber@crain.com

 

Video PRS Europe 2017

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »