KunststofenRubber.nl

Arburg viert 25 jaar Arburg China

18 juli 2017 om 16:06 uur - LOSSBURG

Arburg is in 2017 vijfentwintig jaar actief in China. Dit jubileumjaar is ingeluid met een bijeenkomst in Shanghai waarvoor tweehonderd gasten waren uitgenodigd. Managing partner Renate Keinath van Arburg overhandigde een jubileumplaquette aan Zhao Tong van de Arburg-organisatie in China.


Keinath zei zeer tevreden te zijn.  "Ik ben onder de indruk van wat ons team hier heeft verwezenlijkt in de afgelopen vijfentwintig jaar." Uit naam van de familie die eigenaar is van Arburg en van het hoofdkantoor van de moederbedrijf Arburg in Lossburg bedankte zij de Chinese medewerkers voor hun inzet.

Arburg begon in 1992 met een vestiging in Hongkong en men heeft zich in China, net als op alle plaatsen op de wereld, steeds geconcentreerd op machines voor hoogwaardige kunststofproducten. Deze strategie heeft in China vruchten afgeworpen en er zijn in de afgelopen periode twee nieuwe vestigingen bijgekomen, namelijk een in Shanghai (2004) en een in Shenzhen (2006). Het team van Arburg China telt momenteel tachtig medewerkers.

www.arburg.com

 

 

 

Focus op ...

Agenda

5 april 2018, Rabotheater De Meenthe - Steenwijk

Nationaal Kunststof Congres 2018

Stichting Steenwijk Kunststof Stad en Stichting Polyplasticum organiseren het tweede Nationaal Kunststof...

17 april 2018, Brightlands Chemelot Campus Sittard-Geleen

3D Printing Materials Conference

Conferentie over 3D-printing & materials. Op 18 april is het onderwerp 4D-printing & meta...

Meer agendapunten »