KunststofenRubber.nl

Prijsuitreiking Engel Benelux Student Award 2017 in Veldhoven

20 september 2017 om 12:00 uur - HOUTEN / VELDHOVEN

Ook dit jaar zal de Engel Benelux Student Award worden uitgereikt aan hbo-studenten die in hun afstudeerprojecten innovatie met kunststof, rubber & composietmaterialen hebben belicht. De prijsuitreiking vindt plaats op Kunststoffen 2017.


Deze studentenprijs is in 2014 door Engel Benelux ingesteld om daarmee een bijdrage te leveren aan de toetreding van jonge mensen tot de kunststoffen- en rubberindustrie, het bevorderen van samenwerking tussen bedrijfsleven en hogescholen en het stimuleren van innovatieve, duurzame en efficiënte toepassing van kunststoffen, elastomeren en composieten.


De studentenprijs is een aanmoedigingsprijs voor hbo'ers die bij de afronding van hun studie blijk geven van interesse in de ontwikkeling en toepassing van kunststof, rubber en composieten in onze hedendaagse en toekomstige maatschappij waarbij duurzaamheid, productie- en energie-efficiency, innovatie en maatschappelijk verantwoord gebruik kenmerkende aspecten zijn. Alle genomineerden zullen begin september hun thesis/onderzoek aan een vakjury presenteren en er worden drie prijswinnaars gekozen.

 

De prijsuitreiking  met een korte presentatie van het winnende onderzoek zal plaatsvinden op donderdag 28 september tijdens de beurs Kunststoffen 2017 in Veldhoven:

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »