KunststofenRubber.nl

Gerard Maasdijk van gebrema overleden

12 oktober 2017 om 16:29 uur - NUENEN

De familie heeft bij monde van opvolger en schoonzoon Hans Bakker bekendgemaakt dat op 6 oktober Gerard Maasdijk op 89-jarige leeftijd is overleden. Maasdijk is de oprichter van spuitgietbedrijf gebrema in Nuenen.


Maasdijk startte in 1950 als ondernemer en heeft altijd met veel inzet en plezier leiding gegeven aan het bedrijf. In de jaren tachtig is hij gestart met het kunststofspuitgiet bedrijf in Nuenen. Zoals hij zelf altijd heeft gezegd, vond hij dit het mooiste bedrijf dat hij ooit in handen heeft gehad. Hier werd namelijk vanuit niets een product geschapen.
De familie zegt dankbaar te zijn dat hij tot op late leeftijd begaan is geweest met zijn bedrijf en voor zoveel jaren werkgelegenheid heeft kunnen bieden aan tal van medewerkers. Zelf heeft Maasdijk gezegd dat hij weliswaar nog langer had willen leven, maar dat hij een goed leven achter de rug heeft en zichzelf daarmee een bevoorrecht man vond.  Gerard Maasdijk is op 11 oktober in besloten kring gecremeerd.

 

Hieronder in pdf het artikel over de markante Gerard Maasdijk dat in september 2016 is gepubliceerd in het vakblad Kunststof & Rubber.  

 

 Kunststof & Rubber sept 2016 - G. Maasdijk- gebrema.

 

 

Focus op ...

Agenda

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

Meer agendapunten »