KunststofenRubber.nl

Wietse Wissema van Alligator Plastics voorzitter PVT kunststofverwerkers

15 november 2017 om 14:08 uur - LEIDSCHENDAM

Het bestuur van NRK PVT Kunststofverwerkers heeft Wietse Wissema benoemd tot voorzitter van de branchevereniging voor verwerkers van thermoplasten.


Wissema is de opvolger van Peter Toonssen die sinds 2012 voorzitter van NRK PVT is geweest en werkzaam is bij TNO/Solliance.  Door de snelle ontwikkelingen binnen TNO/Solliance bevinden zijn werkzaamheden zich nog  maar voor een deel in het kunststofdomein en kan hij zijn werkzaamheden niet meer volledig combineren met het voorzitterschap. Toonssen blijft deel uitmaken van het NRK PVT bestuur en zal zich specifiek richten op innovatie en kenniscirculatie.

Met de keuze voor Wissema als nieuwe voorzitter wordt deze functie vervult door een actieve ondernemer die met zijn voeten in de kunststof staat en die het aanspreekpunt is voor de leden en stakeholders van NRK PVT.  Wietse Wissema is eigenaar van Alligator Plastics Industry en al lange tijd lid van het bestuur van NRK PVT kunststofverwerkers. Bovendien is hij bestuurslid van de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie.

 

NRK PVT Kunststofverwerkers behartigt de belangen van 85 Nederlandse bedrijven die thermoplasten, biopolymeren en thermoplastische composieten verwerken door middel van spuitgieten, thermovormen, extruderen, blaasvormen en/of rotatiegieten.

 

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »