KunststofenRubber.nl

Nieuwe Arburg-bedrijfsfilm over turnkey-projecten

28 november 2017 om 15:00 uur - LOSSBURG

Spuitgietmachinefabrikant Arburg werkt al jaren als partner voor complete turnkey-projecten. Het proces dat begint bij het basisidee en eindigt bij een werkend productiesysteem wordt getoond in de nieuwe bedrijfsfilm ‘Turnkey met Meerwaarde'.


Arburg is met zijn turnkey-afdeling ter plekke zodra specifieke knowhow van automatisering, machines of procestechniek wordt gevraagd. Of wanneer bij de realisering van een nieuw product-idee verschillende stappen moeten worden geïntegreerd en de interfaces moeten worden gedefinieerd. In de film ‘Turnkey met Meerwaarde'  leggen experts van Arburg het gedetailleerde projectmanagement uit en de weg die leidt naar de turnkey-oplossing. Twee klanten van Arburg, Vorwerk en ZF TRW, leveren een bijdrage aan de film.

De nieuwe film is te zien in de mediatheek op http://www.arburg.com/de/mediathek/videos en op het YouTube-kanaal ‘ARBURGofficial' . Op deze twee platforms staan in totaal 140 films.  Het YouTube-kanaal van Arburg wordt dagelijks 650 keer bezocht en noteerde half november 1,8 miljoen views en 4,6 duizend abonnees.

 

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »