KunststofenRubber.nl

Joan Hanegraaf Ondernemer vh Jaar in Altena

28 november 2017 om 14:07 uur - ALTENA

Directeur Joan Hanegraaf van Oerlemans Packaging heeft de BizAwards Altena gewonnen in de categorie Ondernemer van het Jaar.


Altena is de naam van de toekomstige Nederlandse gemeente die naar verwachting op 1 januari 2019 wordt ingesteld en ontstaat door een fusie van de drie Brabantse buurgemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem in het Land van Heusden en Altena.

 

Omzet verdrievoudigd

 

Door zijn inzet is Oerlemans Packaging uitgegroeid tot een bedrijf met zes dochterondernemingen en zeven productielocaties en tot 1 januari 2018 is Hanegraaf ook nog voorzitter van de Federatie NRK. In 2007 nam Hanegraaf samen met zijn vrouw Rita via een management buy-out het bedrijf Oerlemans over en met het hele team de omzet in tien jaar tijd weten te verdrievoudigen. Joan Hanegraaf is een no-nonsens persoon die met tussen zijn medewerkers staat, aldus het bericht. Zowel binnen als buiten de regio is het bedrijf Oerlemans actief.
De uitverkiezing is de bekroning op de inzet van Hanegraaf waarbij langdurige relaties, continuïteit, duurzaamheid en innovatiekracht centraal staan. Met deze award heeft Joan Hanegraaf een exposurepakket gewonnen van 4.200 euro. Hij gaat het het dubbele bedrag (8.400 euro) ter beschikking stellen aan lokale goede doelen/initiatieven. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics kunnen de medewerkers hun stem uitbrengen op de ingediende goede doelen.

 

BizAwards Altena


Tijdens de BizAwards werden twee ondernemersprijzen uitgereikt. Eén voor gevestigd ondernemerschap en één voor jong, aanstormend talent. De prijs voor jong aanstormend talent is gewonnen door Ralph Vermeulen & John van Boxel van Eqa Projects. Met deze BizAwards wordt ondernemerschap zichtbaar gemaakt in een regio vol markante ondernemers. De organisatie wil creatieve en inventieve ondernemers waarderen en verbinden, op de weg naar één gemeente Altena. De kartrekkers van dit event zijn Peter Vos, Piet Hartman, Nicole Roubos, Cor Spek en Henri Verhagen.

 

Zie ook http://www.bizawardsaltena.nl/

 

Oerlemans Packaging


Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies op zeven productielocaties onder meer in Genderen en Giessen. De Oerlemans Packaging Groep bestaat uit zes dochterondernemingen die allemaal hun eigen specialiteiten hebben.

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »