Marktrapport industriële rubberproducten

Geplaatst op 27 augustus 2014 om 10:44 uur
Het rapport 'Industrial Rubber Products - 2014 Global Strategic Business Report' analyseert de markt voor industriële rubberproducten. Het gaat om de segmenten mechanische rubberartikelen, rubber slangen en riemen, en overige. Daarnaast worden enkele landen geanalyseerd per toepassingsgebied: auto's, industriële apparatuur en andere.

Het rapport geeft afzonderlijke cijfers voor de V.S., Canada, Japan, Europa, Zuidoost-Azië, Latijns-Amerika en de rest van de wereld. Voor de periode 2013-2020 worden schattingen gegeven en voorspellingen gedaan.

 

De wereldmarkt voor industriële rubberproducten, zowel natuurrubber als synthetische rubber, omvat producten zoals slangen, riemen, mechanische rubbergoederen en rolbekleding. Belangrijke toepassingsgebieden zijn luchtvaart, kantoorapparatuur, voertuigen en machines. Onder mechanische rubbergoederen vallen trillingdempers, ruitenwisserbladen en afdichting.

 

De groeiende productie van auto's leidt tot een sterkere vraag naar rubber producten zoals afdichtingen, aandrijfriemen en slangen. Ook de vraag vanuit sectoren zoals de bouw, luchtvaart, mijnbouw, bosbouw en dergelijke zal toenemen.

 

De groei zal worden gestimuleerd door innovatieve productietechnieken die de prijs van rubber verlagen en het gebruik te stimuleren. Aan de andere kant kan de groei worden geremd door zorgen over VOC-emissies tijdens de productie, en door vervanging van rubber door goedkopere thermoplastische elastomeren.

 

Inhoud:

I. Introduction, Methodology & Product Definitions
Ii. Executive Summary
1. Global Market Overview
2. End-Use Analysis
3. Rubber Industry An Insight
4. Environmental Issues
5. Regulatory Environment
6. Product Overview
7. Product Introductions/Innovations
8. Recent Industry Activity
9. Focus On Select Players
10. Global Market Perspective
Iii. Market
Iv. Competitive Landscape: 466 Bedrijfsprofielen

 

Prijs: Vanaf 5.192,00 euro

 

Meer informatie:

www.researchandmarkets.com/publication/msew9up/industrial_rubber_products

 
© KunststofenRubber.nl