25-26 november 2015: eerste Europese recyclingvakbeurs

Geplaatst op 27 november 2014 om 10:27 uur
25-26 november 2015: eerste Europese recyclingvakbeurs
Op 25 en 26 november 2015 wordt in Brussel de eerste Pan European Plastics Recycling Show (PRS) georganiseerd. Het evenement, bestaande uit een vakbeurs en een congres, zal geheel zijn gewijd aan kunststofrecycling. Brancheorganisatie Plastics Recyclers Europe ondersteunt de PRS.

Een brede dwarsdoorsnede van de recyclingindustrie zal aanwezig zijn: leveranciers van recyclingapparatuur, materiaalleveranciers en compoundeurs, logistieke diensten, voorbehandelaars, recyclingbedrijven, afvalspecialisten, brancheorganisaties en adviesbureaus.

 

Tijdens de PRS zal brancheorganisatie Plastics Recyclers Europe (PRE) zijn wergroepbijeenkomsten houden. PRE vertegenwoordigt ongeveer 80% van de mechanische recyclingcapaciteit in Europa en heeft meer dan 115 leden. Doelstelling van PRE is om de recycling van kunststof in Europa te bevorderen en een goed zakelijk klimaat te scheppen voor recyclingbedrijven.

 

'Om de nieuwe recyclingdoelstellingen te bereiken moeten we de recyclingcapaciteit voor kunststoffen in de EU vergroten', zegt Ton Emans, voorzitter van Plastics Recyclers Europe. 'De Plastics Recycling Show is voor bedrijven en organisaties een kans om hun kennis en kunde op het gebied van inzamelen, sorteren, vermalen, wassen, drogen en extruderen te tonen aan afvalbedrijven, merkeigenaren, verwerkers, ondernemers en recyclers.'

 

Meer informatie: 

www.prseventeurope.com

 

 
© KunststofenRubber.nl