Nexant organiseert bredere cursus Polymer & Plastics in Wenen

Geplaatst op 15 maart 2017 om 10:31 uur
Nexant organiseert bredere cursus Polymer & Plastics in Wenen
Het consultants en softwarebedrijf Nexant verzorgde al de cursus Global Petrochemical Industry. Maar er is behoefte aan een 'bredere cursus' die een groter deel van de wereldwijde waardeketen behandelt, waaronder ook de polymeren.

De cursus ‘Global Petrochemical Industry' van Nexant behandelt met name de petrochemische partijen.  Uit de deze cursus is gebleken, zegt Nexant, dat er behoefte is aan een cursus die dieper in de waardeketen duikt, in het bijzonder op het gebied van polymeren en kunststoffen en de gebruikelijk fabricagetechnieken om van deze materialen verkoopbare producten te maken. Deze nieuwe cursus schets het grote verhaal maar ook specifieke details, onderzoekt en verklaart de complexe relatie tussen monomeren en polymeren, tussen polymeren en de fabricageprocessen en tussen fabricageprocessen en de eindmarkten.  Nexant geeft de driedaagse cursus in de loop van het jaar op verschillende plekken op de wereld - de eerste versie is op 16-18 mei in Wenen. Deelname kost 2.700 dollar (voor snelle inschrijvers).

      

De cursus behandelt:

 

Nexant in wereldwijd actief op het gebied van software, consulting en services voor fabrieken, energiebedrijven, chemische bedrijven  en overheden.  

 

 

 
© KunststofenRubber.nl