Kunststof en Rubber

Kistler Nederland BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

Kistler Nederland BV

Kistler was één van de eerste die begon met holtedrukbewaking d.m.v. druksensoren. Door de jaren heen is deze kennis verder ontwikkeld door nauw samen te werken met de universiteiten en spuitgiet producenten over de gehele wereld (meer dan 50 landen wereldwijd). Met de kennis kunnen wij u helpen uw systeem te optimaliseren, met als doel Zero-Defect productie.

 

De unieke opnemers van Kistler zijn uiterst nauwkeurig uitermate geschikt voor dynamische processen

Kistler is al jaren een toonaangevend bedrijf in het vervaardigen van piëzoelektrische sensoren. Door de jarenlange internationale ervaring kan Kistler voor ieder meetprobleem een passende oplossing bieden.

 

Complete systemen kunnen volgens de modernste methoden voor u op maat worden geleverd. Kistler kan u adviseren in de keuze en toepassing van piëzo-elektrische sensoren voor bijna alle mechanische processen.

 

Nauwkeurig, compact, stabiel, groot frequentiebereik, extreem groot meetbereik, hoog oplossend vermogen en een groot temperatuur-bereik. Dat zijn de kenmerken van de Kistler kwarts-sensoren. Zowel in laboratorium als in extreme omstandigheden bij industrieel gebruik. Van eenvoudige sensor tot een compleet meetsysteem, Kistler heeft voor ieder meetprobleem een doelmatige oplossing.

volledig profiel

Categorieën (3): Meet- en regelapparatuur, Randapparatuur meer

  • Meet- en regelapparatuur
  • Randapparatuur
  • Testtechniek

Merken per categorie

Producten per categorie

Vlierberg 4-06
3755 BS EEMNES
Nederland

Tel. 085-2104420
Fax 085-2104429
www.kistler.com
Info.BNL@kistler.com

Foto's van Kistler Nederland BV (3)

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden