Kunststof en Rubber

VDL Wientjes Roden BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

VDL Wientjes Roden BV

VDL Wientjes Roden is specialist in het bewerken van thermoplastische kunststoffen uit plaat of staf materiaal. Wij ontwikkelen, produceren en assembleren in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze kracht ligt in het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van grondstoffen en bewerkingstechnieken.

Ons service pallet bestaat uit:

1.       Thermovormen

2.       CNC na-bewerken

3.       Verspanen

4.       Lijmen, lassen

5.       Assembleren

6.       Engineering

7.       Supply chain management.

 

“Kracht door samenwerking” als onderdeel van de VDL groep zijn wij een zeer solide partner en is er veel kennis en kunde beschikbaar die wij dagelijks inzetten voor onze klanten. Het familiare karakter van ons bedrijf en platte organisatiestructuur zorgen voor een snelle en persoonlijke communicatie gedurende het gehele proces

 

Wij beschikken over een modern machinepark. Door weinig personeelsverloop en een aanwas van nieuw technisch talent is onze schat aan kennis en ervaring gewaarborgd voor toekomstige vraagstukken. Onze expertise en ervaring zetten wij dagelijks in om tot de beste advisering te komen. Haalbaarheid, zowel design en materiaaleigenschappen worden hierin desgewenst meegenomen. Iedere thermoplast heeft haar eigen specifiek eigenschappen, onze engineers hebben de kennis om u te adviseren. In onze benadering zoeken wij naar de beste voorwaarden voor het commerciële succes van uw product.

volledig profiel

Bewerking van kunststoffen en rubber
  • Diverse
Halffabrikaten en/of (eind)producten
  • Diverse
Verwerking van kunststoffen en rubber
  • Diverse

Ceintuurbaan Noord 130
9301 NZ Roden
Postbus 8
9300 AA Roden
Nederland

Tel. +31 (0)50-5024811
Fax +31 (0)50-5014866
www.vdlwientjesroden.nl
c.mulder@vdlwientjesroden.nl

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden