Kunststof en Rubber

Kellpla Group

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
d.wielheesen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 385

Personal Partner in Production

Kellpla Group is een full-service partner in de productie van hoogwaardige kunststof oplossingen. Wij gaan altijd een stap verder voor onze klanten en bieden meer dan alleen spuitgieten. Door onze jarenlange ervaring weten we dat elke vraag weer anders is en elke oplossing uniek. Daarom vinden we een goede relatie met onze klanten bij Kellpla Group zo belangrijk. En die begint vaak bij een kop koffie.

Tijdens zo’n persoonlijk gesprek blijkt vaak dat de oplossing die een klant voor ogen heeft, in de praktijk nog veel beter, sneller of goedkoper kan. En daar zit onze kracht. Wij betrekken onze klanten vanaf het allereerste gesprek bij onze spuitgietoplossingen. Zo realiseren wij de beste plastic parts. In grote of kleine volumes, met speciale bewerkingen of in diverse componenten of kleuren. Alles is mogelijk. In de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij zijn pas tevreden als onze perfecte plastic parts op tijd voor uw productie geleverd zijn. Bel ons als u behoefte heeft aan een goed gesprek over de beste aanpak voor uw kunststof vraagstuk.

volledig profiel

Nieuws over Kellpla Group( 1 )

RedDot award voor Kellpla en GBO Design

De behuizing van een glasvezelmodem die Kellpla uit Venlo en GBO Design uit Helmond hebben ontwikkeld voor het Duitse BKtel, is onderscheiden met een RedDot design award. lees verder

Minckelersstraat 8
5916 PE VENLO
Nederland

Tel. +31 77-3548400
Fax +31 (0)77-3516842
www.kellpla.com
info@kellpla.nl

Zoek

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2024 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden