KunststofenRubber.nl

ENGEL herstructureert service-activiteiten

31 maart 2014 om 08:54 uur

ENGEL heeft zijn serviceactiviteiten ondergebracht in ENGEL plus. (foto ENGEL)

Machinefabrikant ENGEL AUSTRIA heeft zijn service-activiteiten ondergebracht in een aparte organisatie, 'ENGEL plus' geheten. Door deze stap wordt het servicepakket transparanter en komen er meer mogelijkheden voor het optimaliseren van bestaande machines, robots en fabrieken.


 

ENGEL plus omvat onder andere wereldwijde ondersteuning bij de levering van reserve-onderdelen, service op afstand, een 24x7 hotlijn, onderhouds- en reparatiecontracten tegen vaste prijzen, het inbouwen van extra opties, het optimaliseren van bestaande machines, toepassingstechnisch advies, training en eLearning-mogelijkheden.

 

De mogelijkheid om bestaande machines aan te passen is belangrijk vanwege de toenemende wens om efficiënter te spuitgieten. Ook oudere spuitgietmachines en regeleenheden kunnen worden verbeterd met betrekking tot energie-efficiëntie, constant schotgewicht en vermindering van de onderhoudskosten. Ook kan ENGEL bij bestaande machines extra processtappen, technieken en automatisering integreren.

 

www.engelglobal.com

 

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »