KunststofenRubber.nl

Engel Benelux Student Award

23 april 2014 om 10:16 uur

Dit jaar bestaat Engel Benelux 25-jaar. Ter gelegenheid van het jubileum heeft het bedrijf een studentenprijs ingesteld, de Engel Benelux Student Award. Engel wil hiermee een bijdrage leveren aan de toetreding van jonge mensen tot de kunststof- en rubberindustrie, de samenwerking tussen bedrijfsleven en hogescholen bevorderen, en innovatieve, duurzame en efficiënte toepassing van kunststoffen en elastomeren stimuleren.


 

De studentenprijs is een aanmoedigingsprijs voor HBO studenten die bij de afronding van hun studie blijk geven van interesse in de ontwikkeling en toepassing van kunststoffen in onze hedendaagse en toekomstige maatschappij waarbij duurzaamheid, productie en energie-efficiency, innovatie en maatschappelijk verantwoord gebruik kenmerkende aspecten zijn.

 

De deelname staat open voor studenten aan een HBO instelling binnen de Benelux die in het huidige studiejaar hun aan kunststoffen en/of elastomeren gerelateerde afstudeerscriptie maken.

 

Studenten kunnen hun afstudeerscriptie sturen aan Engel Benelux in Houten. Zij worden ook via de hogescholen geïnformeerd.

 

Inschrijving sluit op 12 juni 2014 en de nominaties zullen op 27 juni bekend gemaakt worden. Een vakjury van deskundigen uit de kunststof- en rubbergerelateerde industrie zullen de scripties beoordelen. De prijs bestaat uit een geldbedrag en een bedrijfsoriëntatiereis. De publieke prijsuitreiking zal in september 2014 plaatsvinden.

 

www.engel.at/benelux

 

 

Focus op ...

Agenda

11 september 2024, Brussel

Compounding World Expo Europe

Europe's focused exhibition for plastics additives and compounding

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »