KunststofenRubber.nl

Engel Benelux Student Award

23 april 2014 om 10:16 uur

Dit jaar bestaat Engel Benelux 25-jaar. Ter gelegenheid van het jubileum heeft het bedrijf een studentenprijs ingesteld, de Engel Benelux Student Award. Engel wil hiermee een bijdrage leveren aan de toetreding van jonge mensen tot de kunststof- en rubberindustrie, de samenwerking tussen bedrijfsleven en hogescholen bevorderen, en innovatieve, duurzame en efficiënte toepassing van kunststoffen en elastomeren stimuleren.


 

De studentenprijs is een aanmoedigingsprijs voor HBO studenten die bij de afronding van hun studie blijk geven van interesse in de ontwikkeling en toepassing van kunststoffen in onze hedendaagse en toekomstige maatschappij waarbij duurzaamheid, productie en energie-efficiency, innovatie en maatschappelijk verantwoord gebruik kenmerkende aspecten zijn.

 

De deelname staat open voor studenten aan een HBO instelling binnen de Benelux die in het huidige studiejaar hun aan kunststoffen en/of elastomeren gerelateerde afstudeerscriptie maken.

 

Studenten kunnen hun afstudeerscriptie sturen aan Engel Benelux in Houten. Zij worden ook via de hogescholen geïnformeerd.

 

Inschrijving sluit op 12 juni 2014 en de nominaties zullen op 27 juni bekend gemaakt worden. Een vakjury van deskundigen uit de kunststof- en rubbergerelateerde industrie zullen de scripties beoordelen. De prijs bestaat uit een geldbedrag en een bedrijfsoriëntatiereis. De publieke prijsuitreiking zal in september 2014 plaatsvinden.

 

www.engel.at/benelux

 

 

Focus op ...

Agenda

27 februari 2020, Online

Webinar Sustainable Chemical PET & Polyester Recycling

Polymer Comply Europe (PCE) will be having its next Live Webinar on the Sustainable Chemical PET &...

3 maart 2020, Parijs, Frankrijk

JEC World 2020

Composites solutions and innovations for all markets. Meet with decision-makers from the whole value...

3 maart 2020, Darmstadt, Duitsland

Forum Plastic Recyclates

The 2nd Forum Plastic Recyclates focuses on increasing the quality and improving materials for recyclates...

Meer agendapunten »