KunststofenRubber.nl

27 juni: Engel introduceert nieuwe CC300 besturing (video)

28 mei 2014 om 11:10 uur

De nieuwe CC300 besturing van Engel biedt een comfortabele, efficiënte en veilige bediening van spuitgietmachines en procesautomatisering. De mens staat hierbij centraal: er is aandacht voor klantspecifieke eisen en wensen, optimale ergonomie en toepassing van de modernste technologie.


De eerste CC300 machine in de Benelux zal op 27 juni 2014 worden ingewijd bij de Hogeschool Zuyd in Heerlen, met een demonstratie van de digitale omgeving rondom de Engel spuitgietmachine. Met een uiteenzetting en demonstratie van e-service.24, e-factory2 en virtual moulding zal Engel laten zien hoe moderne digitale technieken ingezet kunnen worden voor een efficiënte en rendabele bedrijfsvoering.

 

Met e-service.24 laat Engel de mogelijkheden van 24/7 service zien. Via de lokale en specialistische helpdesk kan Engel met de procesoperators communiceren en hen ondersteunen bij problemen en bij het optimaliseren van de processen.


Voor een moderne bedrijfsvoering is directe, juiste en overzichtelijke beschikbaarheid van proces- en productiedata onontbeerlijk. Met e-factory.2 worden ter plaatse en op afstand snel de benodigde gegevens over de processen en de productieresultaten geleverd. Door de modulaire opbouw van de softwarepakketten kan een gerichte keuze gemaakt worden.


Met de virt-mould simulatie software wordt het mogelijk zonder productieonderbreking programma's voor de machine en de robot te maken. Bij elke machine en robot kan Engel een identieke virtuele machine meeleveren in exact dezelfde specificatie. Deze software wordt ook ingezet voor scholing van de operators en andere medewerkers

 

Meer informatie: www.engelglobal.com/en/nl/dates/conferences-workshops

 

 

Focus op ...

Agenda

27 februari 2020, Online

Webinar Sustainable Chemical PET & Polyester Recycling

Polymer Comply Europe (PCE) will be having its next Live Webinar on the Sustainable Chemical PET &...

3 maart 2020, Darmstadt, Duitsland

Forum Plastic Recyclates

The 2nd Forum Plastic Recyclates focuses on increasing the quality and improving materials for recyclates...

3 maart 2020, Parijs, Frankrijk

JEC World 2020

Composites solutions and innovations for all markets. Meet with decision-makers from the whole value...

Meer agendapunten »