KunststofenRubber.nl

Kunststoffen 2014: Ultrapolymers

19 september 2014 om 09:15 uur

Ultrapolymers levert materialen voor alle marktsegmenten. Het uitgebreide leverprogramma bevat polyolefinen, technische kunststoffen, speciale compounds, industriële compounds en diverse duurzame oplossingen. Producenten die vertegenwoordigd worden zijn onder andere LyondellBasell, Sabic Innovative Plastics, Domo Engineering Plastics, BASF, Ascend, Solvay, Lanxess en Ravago Plastics.


Ultrapolymers ondersteunt zijn klanten tijdens het gehele ontwikkeltraject, van design tot productrealisatie. Op de Kunststoffenbeurs wordt het actuele leveringsprogramma gepresenteerd en worden recente ontwikkelingen getoond, waaronder de nieuwe range hoogtransparante PP-typen van LyondellBasell.

 

Speciale aandacht is er voor metaalvervanging door kunststof. De mogelijkheden nemen toe, en door veranderende inzichten, hogere eisen en nieuw ontwikkelde kunststoffen, worden vandaag de dag in een aantal gevallen de prestaties van metaal zelfs overtroffen.

 

Op de beurs toont Ultrapolymers diverse voorbeelden met onder andere Domamid HCE, een PA6 met hoge stijfheid en goede oppervlakte eigenschappen, alsmede structurele, thermische en elektrische compounds van Sabic.

 

www.ultrapolymers.com

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »