KunststofenRubber.nl

Polykemi kiest De Monchy als partner voor Benelux

03 februari 2017 om 16:49 uur - CAPELLE A/D IJSSEL

De Zweedse onderneming Polykemi (anno 1968) heeft bekendgemaakt dat het voor de Benelux de krachten gaat bundelen met De Monchy International. Polykemi is bekend als leverancier van custom-designed thermoplastische compounds.


‘'Bij Monchy International zijn we heel blij met de strategische expansie van het portfolio van Polykemi. Het is een belangrijke stap om onze positie als innovatieve marktconsultant en distributeur in de Benelux te versterken", vindt Paul Hendriks, de product manager thermoplastics bij De Monchy.

"Ondanks het feit dat Polykemi al jaren present was op de Benelux-markt en we veel ervaring hebben, zal de samenwerking met De Monchy ons  nieuwe mogelijkheden geven de naam Polykemi verder uit te dragen en onze producten en mogelijkheden meer bekendheid te geven. Samen kunnen we concurrerender zijn", verwacht Mattias Persson, de sales manager van Polykemi.

Het productportfolio van Polykemi omvat de meeste thermoplasten behalve pvc. Voor de Benelux ligt de focus op Polyfill (technische compound van PP), op blends (PC/ABS, PC/PBT, PC/ASA, PBT/ASA, PA/ABS) en op Repro & Rezycom (hoge kwaliteit basismatriaal voor recycling).

De Monchy International  in Capelle aan den IJssel zegt de link te zijn tussen de belangrijke productfabrikanten en industriële verwerkers. Het bedrijf richt zich op thermoplasten, coatings, lijmen, wassoorten en voedselingrediënten.

 

www.monchy.com

 

Focus op ...

Agenda

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

Meer agendapunten »