KunststofenRubber.nl

Arburg Allrounder wint iF Design Award 2018

20 maart 2018 om 12:51 uur - LOSSBURG

Juliane Hehl van Arburg: lelijkheid verkoopt slecht

In de prijzen: de grote hybride Allrounder van Arburg won de ontwerpprijs van iF Instituut

Spuitgietmachinefabrikant Arburg heeft de iF Design Award gekregen voor zijn nieuwe grote machine, de hybride Allrounder 1120 H. De machine scoorde bij Product in de categorie Office & Industry. De award wordt eens per jaar uitgereikt door het onafhankelijke designinstituut iF International Forum Design GmbH in Hannover.


Der Allrounder 1120 H met 6,5 duizend kN sluitkracht is het nieuwe vlaggenschip van Arburg en heeft het aanbod duidelijk verbreed. De hybride machine combineert elektrische snelheid en precisie met hydraulische kracht en dynamiek bij het inspuiten. Het nieuwe toekomstgerichte ontwerp komt daarbij. Directeur Juliane Hehl van Arburg toont zich erg blij met de prijs en beargumenteerde de sterke focus van Arburg op vormgeving met het motto 'lelijkheid verkoopt slecht'. 

 

iF Design Award

 

Sinds 1965 wordt de iF Design Award  uitgereikt. Het is een wereldwijd erkend handelsmerk  voor als het om vormgeving gaat. Het bekroont  vormgeving in alle disciplines: produktdesign,  verpakkingen, communicatie- en service-/User Experience-Design (UX), architectuur en binnenhuisarchitectuur en professional concept. Alle bekroonde inzendingen werden weergegeven iF World Design Guide, gepubliceerd in de iF design app en in de iF design exhibition in Hamburg tentoongesteld..

 

 

 

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »