KunststofenRubber.nl

Ruim zesduizend gasten Arburg Technologie Dagen 2018

19 maart 2018 om 13:53 uur - LOSSBURG

Ongeveer 6,3 duizend gasten uit 54 landen zijn op 14 t/m 17 maart op bezoek geweest bij Arburg in Lossburg, waaronder honderd Nederlanders. Van de fabrikant van spuitgietmachines hebben 660 medewerkers en trainees een actieve rol gespeeld op het event.


Het complete aanbod  van machines, toepassingen en processen voor een efficiënte productie van kunststof producten van Arburg was op de show aanwezig. Presentaties van experts, een speciale servicepresentatie, tours door het bedrijf en bovenal de Efficiency Arena. Die behandelde dit jaar de digitale transformatie.

"Ons concept heeft zijn waarde bewezen,  de Technologie Dagen vormen wereldwijd het grootste huisevent van de kunststofindustrie. Tussen 1999 en 2018 hebben we meer dan 87,5 duizend bezoekers hier gehad in Lossburg", aldus directeur Michael Hehl  "Het aandeel buitenlandse bezoekers is inmiddels toegenomen tot 43 procent.". Dit jaar kwamen de grootste groepen van andere continenten uit de VS en China met respectievelijk honderdzestig en honderd deelnemers. De grootste Europese groep kwam uit Zwitserland  (tweehonderd man). Nederland was vertegenwoordigd met honderd gasten.

 

 

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »