KunststofenRubber.nl

Empack 2018: tour met live machinedemonstraties

03 april 2018 om 11:16 uur - UTRECHT

Verpakkingsbeurs Empack 2018 introduceert een nieuw initiatief: de Demotour. In samenwerking met Pack Online, het online platform voor de verpakkingssector, wordt er voor het eerst een begeleide demotour langs de hele verpakkingsketen georganiseerd. Bovendien wordt dit jaar extra aandacht geschonken aan het thema Agile Manufacturing in de vorm van een innovatieroute, een machine-demonstratietour en lezingen in het theater.


De tour geeft inzicht in onder meer wegen en doseren, verpakken met traysealen, dieptrekken, zowel horizontaal als verticaal flowpacken en kartonneren, meten en registreren, etiketteren, coderen, inspecteren, casepacken en palletwikkelen. Toonaangevende spelers als Ishida Europe, Multivac, Ulma Packaging, Rovema Benelux, Dijkstra Vereenigde, Gullimex, Espera, Kortho, Bizerba, CPS en Strema presenteren en demonstreren hun oplossingen tijdens de Pack Online Demotour. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in deelname aan de tour kunnen dit aangeven in de online-registratie.

 

Agile Manufacturing

 

Gezien de vraag naar meer kennis op het gebied van Agile Manufacturing en de diversiteit aan mogelijkheden op dit gebied, wordt er tijdens Empack veel aandacht geschonken aan dit thema in de vorm van een gethematiseerde innovatieroute, een machine demo-tour en verschillende lezingen in het theater. Met de opkomst van Agile Manufacturering worden steeds meer data tussen bedrijven gedeeld. Behalve de voordelen brengt dit ook risico's met zich mee, onder meer op het gebied van cyber security.

 

Greep uit het programma

 

De kansen en de knelpunten in de Smart Machine Industry worden onder anderen belicht door Patrick Fokke van Siemens Industry Software. Een andere spreker is Marcel van Oirschot van Fox-It. Hij geeft in zijn lezing op een onorthodoxe wijze meer inzicht in de wereld van cyber-security, de potentiële gevaren en oplossingen.

 

Begeleide innovatieroutes

 

Ter aanvulling op het thema Agile Manufacturing zijn er begeleide innovatieroutes. Deelnemende exposanten als Domino Benelux, Toshiba, CSi, Digitron, Multivac, OPTI-PACK, Sigma Control, Bizerba, Noviq, Belona en Espera staan klaar om de laatste informatie te delen en nieuwe toepassingen te demonstreren.

 

Empack 2018

Jaarbeurs Utrecht
10-11-12 april 2018
10.00 tot 17.00 uur  
De beurs is gelijktijdig met Packaging Innovations

Meer informatie en registreren: http://www.empack.nl

 

 

 

Focus op ...

Agenda

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

12 juni 2024

European Wind Blade Recycling Summit 2024

The summit will highlight the pivotal updates on the European outlook for wind blades while also...

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

Meer agendapunten »