KunststofenRubber.nl

NRK positief over kwaliteit afgelopen beurs ESEF Utrecht

28 maart 2018 om 12:32 uur - UTRECHT

Martin van Dord van NRK: nieuwe en bestaande contacten

Toepassingen in composiet: verloren bekisting in Uyllanderbrug

Exposanten zeggen goede zaken gedaan te hebben op de Vakbeurs ESEF die in maart in Utrecht werd gehouden. Over de volle breedte zijn 23 duizend bezoekers op de vakbeurs verwelkomd.


"De kwaliteit van de bezoekers is echt omhoog gegaan. Ruim 78 procent van hen is betrokken bij een investeringsbeslissing, we zien meer inkopers naar de beurs komen en het internationale karakter van de bezoekers is met ruim dertig nationaliteiten gegroeid", meldt Floris de Zwart, brandmanager maakindustie bij Jaarbeurs. Richard Schuitema van de Koninklijke Metaalunie merkt op dat dat de bezoeker, meer dan in het verleden met gerichte vragen naar de beurs komt, waardoor de kwaliteit van de contacten prima is.

 

Kunststof en composiet

 

ESEF heeft voor de 2018-editie duidelijk de verbreding gezocht op het gebied van kunststof, rubber en composiet. De organisatie spreekt van 'een succes waarop men kan voortborduren'. Het composietenplein op ESEF is goed bezocht en de tien deelnemende bedrijven op het plein zijn tevreden over hun eerste deelname. Met in totaal ruim vijftig deelnemers was de kunststofsector op ESEF goed vertegenwoordigd. ‘'We hebben veel nieuwe contacten opgedaan op het rubber- en kunststofplein en we hebben bestaande relaties verstevigt. We krijgen van onze leden terug dat ze positief zijn over de kwaliteit van de bezoekers en van de leads", zo meldt Martin van Dord, innovatiecoach bij brancheorganisatie NRK.

 

Focus op ...

Agenda

28 mei 2019, World Hotel Wings Rotterdam

Waste2Materials

Eerste editie van congres over afvalplasticprobleem met 150 directeuren en managers.

6 juni 2019, Mikrocentrum Veldhoven

GOM Knowledge Day Veldhoven

GOM zet internationale standaarden in optische 3D-metrologie en op de Plastic Knowledge Day 2019 brengt...

25 juni 2019, IKV - RWTH Aachen University

Verwerken organische en silicone rubbers

Tweejaarlijkse conferentie van het Duitse instituut voor kunststofverwerking IKV

Meer agendapunten »