KunststofenRubber.nl

Empack en Packaging Innovations tevreden over samenvoeging

11 april 2018 om 16:32 uur - UTRECHT

De verpakkingsbeurzen Empack en Packaging Innovations hebben op de eerste beursdag al grote belangstelling van de verpakkingsindustrie getrokken, zo meldt de organisatie. Zowel exposanten als bezoekers waren het er over eens: er is een interessante samensmelting van verpakkingstechniek en - design gecreëerd.


Om 10.00 uur opende Empack de deuren en direct was er een enorme toeloop van bezoekers. Dit kreeg nog een extra impuls toen om 12.00 uur ook Packaging Innovations werd geopend. Vervolgens was er hoog bezoek uit Ierland. De Ierse minister John Halligan van het Ministry of Business, Enterprise and Innovations bracht samen met een Ierse delegatie een bezoek aan Empack.

Er was ook veel belangstelling voor de presentaties en workshops in de kennistheaters op zowel Empack als Packaging Innovations.  De organisatie ziet hierin de bevestiging dat het kennisprogramma aansluit op de behoeften van de bezoeker, één van de doelen van de beurs.

 

Empack en Packaging Innovations worden dit jaar voor het eerst gelijktijdig onder één dak georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. Beide events tellen gezamenlijk 460 exposanten en naar verwachting komen zo'n twaalfduizend verpakkingsexperts op de events af. Empack is op 11 en 12 april te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Packaging Innovations is op 11 april te bezoeken van 12.00 tot 18.00 uur en op 12 april van 12.00 tot 17.00 uur.

 

www.empack.nl 

 

www.packaginginnovations.nl

 

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »