KunststofenRubber.nl

Chinese burgemeester bezoekt kunststofbedrijf Rompa in Tilburg

16 april 2018 om 13:27 uur - TILBURG

Het Nederlandse bedrijf Rompa investeert al sinds 2005 in de onderneming Rompa Shunxing in de Chinese miljoenenstad Jiangmen. Burgemeester Cai Wei komt vrijdag 20 april met een Chinese delegatie langs op het Nederlandse hoofdkantoor in Tilburg om nader kennis te maken.


Bij Rompa Nederland zijn de voorbereidingen in volle gang.  De gasten worden ontvangen en begeleid door directeur Patrick Gerard, commercieel directeur Martijn Jansen en de andere leden van het Rompa NL-team.  Vanuit Rompa China komen Jesse Plasman (director Far East) en Anderson Wang (general manager) ook naar Tilburg.

 

Rompa Shunxing

 

De Chinese vestiging heet Rompa Shunxing. Deze fabriek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een full-servicepartner in onder meer spuitgieten, thermovormen, decoratie, assemblage en het produceren en assembleren van elektronische componenten. Hiervoor beschikt de vestiging over deskundige electronical engineers en moderne faciliteiten, waaronder een SMT-lijn om printplaten te produceren en een ESD-ruimte waarin printplaten vrij van statische elektriciteit kunnen worden geassembleerd.

 

 

Focus op ...

Agenda

26 september 2018, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2018 Veldhoven

Vakbeurs, congres en ontmoetingsplek voor de gehele kunststof- en rubberindustrie. Dit jaar de 20ste...

11 oktober 2018, Cascais, Portugal

Plastics Recyclers Annual Meeting 2018

Evenement met PRE werkgroepbijeenkomsten op de eerste dag (voor leden) en een publiek toegankelijke...

16 oktober 2018, Messezentrum Friedrichshafen

Fakuma 2018

Internationale vakbeurs voor kunststofverwerking https://www.fakuma-messe.de

Meer agendapunten »