KunststofenRubber.nl

Chinese burgemeester bezoekt kunststofbedrijf Rompa in Tilburg

16 april 2018 om 13:27 uur - TILBURG

Het Nederlandse bedrijf Rompa investeert al sinds 2005 in de onderneming Rompa Shunxing in de Chinese miljoenenstad Jiangmen. Burgemeester Cai Wei komt vrijdag 20 april met een Chinese delegatie langs op het Nederlandse hoofdkantoor in Tilburg om nader kennis te maken.


Bij Rompa Nederland zijn de voorbereidingen in volle gang.  De gasten worden ontvangen en begeleid door directeur Patrick Gerard, commercieel directeur Martijn Jansen en de andere leden van het Rompa NL-team.  Vanuit Rompa China komen Jesse Plasman (director Far East) en Anderson Wang (general manager) ook naar Tilburg.

 

Rompa Shunxing

 

De Chinese vestiging heet Rompa Shunxing. Deze fabriek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een full-servicepartner in onder meer spuitgieten, thermovormen, decoratie, assemblage en het produceren en assembleren van elektronische componenten. Hiervoor beschikt de vestiging over deskundige electronical engineers en moderne faciliteiten, waaronder een SMT-lijn om printplaten te produceren en een ESD-ruimte waarin printplaten vrij van statische elektriciteit kunnen worden geassembleerd.

 

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »