KunststofenRubber.nl

Tosaf presenteert nieuwe reeks anti-condens masterbatch

24 april 2018 om 17:00 uur - ALON TAVOR / TILBURG

Tosaf heeft een nieuwe reeks van anti-condens-masterbatches ontwikkeld die condensvorming tegengaan.


Bij verpakte goederen die in de koelkast worden gezet, ontstaat vaak condens op de folie. Dit verslechtert het zicht op het product en verlaagt de algemene productkwaliteit. Om dit ongewenste effect te voorkomen, moeten de eigenschappen van de folie worden veranderd. Tosaf heeft een reeks van innovatieve anti-condens masterbatches ontwikkeld die helpen het schadelijke effect van waterdruppels op de folie te verminderen. Er is een reeks van producten voor diverse toepassingen, zoals gekoelde producten, warme maaltijden, folie voor broeikassen en industriële verpakkingen.

 

Anti-condens-additieven voor standaard PE-folie zijn alom bekend en worden veel toegepast. Maar als de foliestructuur gecompliceerder wordt en foliefabrikanten hebben dezelfde anti-condens masterbatch voor een reeks van productieprocessen, is de vraag naar nieuwe geavanceerde oplossingen gegroeid.

Tosaf brengt de derde generatie anti-condens-masterbatch voor PE-folie op de markt (AF7380PE). Het product is geschikt voor een brede range van productieprocessen, zegt Tosaf. Het Israëlische bedrijf heeft klanten in vijftig landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en het Midden-Oosten en ruim duizend medewerkers. Tosaf is in de Benelux vertegenwoordigd door Tosaf Benelux in Tilburg.

 

http://www.tosafbenelux.nl/

 

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »