KunststofenRubber.nl

70 procent meer bezoekers op Plastics Recycling Show Europe

08 mei 2018 om 10:24 uur - AMSTERDAM

De tweede versie van de Plastics Recycling Show Europe (PRSE) registreerde honderd standhouders, veertig sprekers en 2,4 duizend bezoekers, duizend meer dan tijdens de eerste versie in 2017. De organisatoren PRE en Crain Communications zullen volgend jaar een grotere hal van het RAI-complex huren.


Voorzitter Ton Emans van Plastics Recyclers Europe: "Het succes van deze show zendt een belangrijke boodschap uit, namelijk dat de markt voor recycling in Europa niet alleen toeneemt in recyclingpercentages maar ook in techniek. De nieuwe Europese wetgeving en de continue dialoog binnen de waardeketen moeten bijdragen aan de verdere versterking en harmonisatie van onze industrie. De Plastics Recycling Awards met hun onbetwiste winnaars getuigen van de kwaliteit van de recyclaten en van een reeks van toepassingen waarin die recyclaten worden gebruikt."

 

Meer informatie over de volgende PRS Europe volgt later dit jaar. De organisatoren Crain Communications en Plastics Recyclers Europe (PRE) houden de 2019-versie op 10 en 11 april.

 

 

 

Focus op ...

Agenda

16 oktober 2018, Messezentrum Friedrichshafen

Fakuma 2018

Internationale vakbeurs voor kunststofverwerking https://www.fakuma-messe.de

6 november 2018, Messe Stuttgart (D)

Composites Europe 2018

Internationale vakbeurs voor en over kunststofcomposieten

7 november 2018, Xpo Kortrijk (B)

Prototyping Xpo

Beurs voor prototyping in Xpo Kortrijk. Gratis toegankelijk. Inschrijven via de website.

Meer agendapunten »