KunststofenRubber.nl

Regelhulpen van NRK voortaan beschikbaar in OKcomply

25 mei 2018 om 12:56 uur - DEN HAAG

Branchevereniging NRK zocht de samenwerking met OKcomply om de regelhulpen Milieu- en energiewerkboek en Clean Sweep, ontwikkeld door NRK, in het platform van het bedrijf te integreren. Zo kunnen specifieke maatregelen die van toepassing zijn op de rubber- en kunststofbranche gemakkelijk in het platform worden geïmporteerd. De regelhulpen zijn per direct beschikbaar, zo meldt NRK.


OKcomply is een cloud-platform waarmee bedrijven maatregelen die voortkomen uit wet- en regelgeving en branche- of bedrijfsbeleid kunnen borgen, denk aan keuringen, inspecties en procedures. Het stelt bedrijven in staat op een gebruiksvriendelijke en praktijkgerichte manier te communiceren met medewerkers, leveranciers en het bevoegd gezag. Zo voldoen zij eenvoudig aan zowel interne als externe kwaliteitseisen en regelgeving.

 

Kennis blijft bewaard 

 

Het systeem legt een digitaal archief aan van alle benodigde documentatie en legt processen vast. Zo blijft kennis bewaard en wordt kostbare tijd bespaard. Behalve de NRK-regelhulpen is ook de Activiteitenbesluit Internet Module (AIM) in OKcomply beschikbaar. Zo kunnen NRK-leden gemakkelijk een breed spectrum aan eisen vanuit de branche en vanuit de overheid borgen.

 

Uitbreiding regelhulpen

 

Afgelopen augustus stopte het Ondernemingsdossier. Erik de Ruijter van NRK: "De beëindiging hiervan leverde voor veel NRK-leden een concreet probleem op. Wij hebben hierna goed samengewerkt met OKcomply en het ministerie EZK om de bedrijven die dat wilden, over te zetten. Zo is belangrijke bedrijfskennis en ervaring bewaard gebleven. Na een succesvolle pilot zagen wij veel meer mogelijkheden, daarom hebben wij nu ook onze eigen regelhulpen in het platform doorgevoerd."

 

Kalibraties en NEN-keuringen  

 

Danny Oonk, KAM-medewerker bij Carlisle CM Europe (NRK-lid en OKcomply-gebruiker) is positief: "OKcomply is geschikt om een goede wisselwerking tussen productie, technische dienst en management te creëren. We hebben behalve AIM ook kalibraties en NEN3140-keuringen in het programma opgenomen. Met de komende integratie van de NRK-regelhulpen kunnen we ook concrete maatregelen inzichtelijk maken, zoals bijvoorbeeld het aanpakken van zwerfafval." Directeur Jeroen van der Marel van OKcomply. "Met de integratie van de NRK-regelhulpen zetten wij een volgende stap om onze dienstverlening aan de kunststof- en rubberindustrie te verbeteren."

info@okcomply.com.

 

Focus op ...

Agenda

12 maart 2019, Ahoy Rotterdam

MaterialDistrict Rotterdam 2019

MaterialDistrict is ‘s werelds leidende matchmakingplatform op het gebied van innovatieve materialen.

10 april 2019, RAI Amsterdam

Plastics Recycling Show Europe 2019

Tweedaags internationaal evenement Plastics Recycling Show Europe 2019 wordt georganiseerd door PRE. Op...

10 april 2019, IKV op RWTH University- Aken (D)

Int. Injection Moulding Conference IMCC

IIMC 2019 richt zich op een internationaal publiek van leidinggevend personeel en specialisten uit alle...

Meer agendapunten »