KunststofenRubber.nl

FSK vraagt inzendingen voor awards voor schuimkunststoffen

20 juni 2018 om 10:36 uur - STUTTGART

De Duitse associatie van specialisten in schuimkunststoffen en polyurethanen (FSK) vraagt om inzendingen voor hun Innovation Award Foamed Plastics 2018. Deze competitie staat open voor jonge talenten, specialisten, professionals en bedrijven om innovatieve ideeën, vooruitziende concepten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van schuimkunststoffen in te brengen.


De FSK (Fachverband Schaumkunststoffe und Polyurethane) in Stuttgart heeft zichzelf ten doel gesteld (jonge) professionals in de industrie te promoten en hen te motiveren nieuwe ideeën, concepten en ontwikkelingen naar voren te brengen. Elk jaar deelt de FSK innovatieprijzen uit in de categorieën Technology en Design & Construction en de prijzen worden afwisselend toegekend aan de divisies schuimen of polyurethanen. Dit jaar gaat de competitie specifiek over innovaties op het gebied van schuimen.

De inschrijvingen staan open tot 3 september 2018 voor individuen en groepen van universiteiten en bedrijven in Europa. Inzendingen van junior- en senior-professionals of  bedrijven worden apart geëvalueerd en onderscheiden om ervoor te zorgen dat er een eerlijke beoordeling plaatsvindt die past bij het kennisniveau en de ervaring. Dit gebeurt door een jury van experts die door FSK zijn geselecteerd.  De criteria zijn de mate van vernieuwing en de innovatiekracht van de ingezonden producten of oplossingen, plus de mogelijkheden en concurrentiekracht op de markt.

 

De prijsuitreiking zal plaatsvinden in Papenburg in de deelstaat Niedersachsen (dichtbij de grens met Groningen) op 28 en 29 november als onderdeel van de 19e International FSK Specialist Conference Foamed Plastics. De winnaars in de categorie junior-professionals krijgen ook een geldprijs van maximaal drieduizend euro om bij te dragen aan de marktintroductie van hun innovatie.

 

Inschrijvingen aanvragen via de website.

 

 

Focus op ...

Agenda

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

22 april 2024, Universiteit Twente

Extrusiecursus

De nadruk ligt op apparatuur, processen en productkwaliteit. Het doel van de cursus is optimale benutting...

25 april 2024, Brussel

Belgische Plastics Dag

Door essenscia PolyMatters and Agoria

Meer agendapunten »