KunststofenRubber.nl

Halma Packaging verder als Van der Windt Verpakking

07 augustus 2018 om 13:00 uur - HONSELAARSDIJK

Met ingang van 20 augustus 2018 gaat Halma Packaging in Beuningen verder onder de naam Van der Windt Verpakking. Halma en Van der Windt maken al langer deel uit van Pacombi Group en de verandering is een gevolg van het doorvoeren van een nieuwe divisiestructuur.


Halma Packaging bestaat sinds 2001 en levert innovatieve verpakkingen aan uiteenlopende sectoren, zoals foodservice en retailorganisaties, industriële bakkerijen, luchtvaartmaatschappijen en cateraars. Halma is sinds 2011 eigendom van Pacombi Group die ook eigenaar is van Van der Windt Verpakking in Honselersdijk. Halma en Van der windt opereren deels op dezelfde markten.

 

Efficiency

"Met de introductie van een nieuwe divisiestructuur hebben we nog eens goed gekeken naar de efficiency en de transparantie binnen de groep. Industrie is één van de drie divisies (Industrie, Food & Services en Horti & Agri, red.) waarop we ons richten. Halma Packaging wordt daarom samengevoegd met de businessunit Industrie van Van der Windt tot de divisie Industrie. Daarmee profileren we nog meer onze marktspecialisatie", aldus ceo Jurgen van Krevel van Pacombi Group.  

 

Voordelen van de integratie

 

De groep ziet grote voordelen in de integratie van deze twee bedrijfsonderdelen. Een belangrijke overweging is dat er meer expertise beschikbaar is binnen de industriedivisie, doordat deze beschikt over een eigen afdeling product management. En deze afdeling gaat zich specifiek richten op productontwikkeling. Halma Packaging kan ook terugvallen op de gespecialiseerde inkoopafdeling en de kwaliteitsafdeling binnen de nieuwe divisie.

 

Bestaand adres

 

Halma Packaging blijft actief vanuit Beuningen. De samenvoeging heeft geen personele consequenties. Een deel van de bestaande medewerkers komt in dienst van Van der Windt Verpakking, een ander deel stroomt door naar Depa Disposables dat ook onderdeel is van Pacombi Group. Van der Windt  heeft vestigingen in Nederland, België, Engeland en Ierland.

 

 

 

Focus op ...

Agenda

17 oktober 2023, Friedrichshafen, Duitsland

Fakuma 2023

More than 1900 exhibitors will present their international offerings on the world’s leading technical...

9 november 2023, Zwolle

Nationaal Kunststof Congres 2023

Thema: Op weg naar een circulaire kunststofketen

21 november 2023, Gorinchem

Vakbeurs recycling 2023

De wereld van afval- en grondstoffenbeheerders is volop in beweging. De doelstellingen van bedrijven met...

Meer agendapunten »