KunststofenRubber.nl

Internationale Meet & Match tijdens beurs Kunststoffen 2018

28 augustus 2018 om 11:57 uur - VELDHOVEN

In korte tijd waardevolle internationale contacten opdoen op de Meet & Match tijdens de beurs Kunststoffen 2018 in Veldhoven

De Nederlandse tak van Enterprise Europe Network nodigt geïnteresseerden uit voor de internationale Meet & Match op de Kunststoffenbeurs 2018 in Veldhoven.


Het doel van de Meet & Matches is bedrijven en organisaties te helpen bij het opdoen van relevante contacten binnen de totale productieketen van de kunststofverwerking.

 

De Meet & Match biedt het volgende tijdens de beurs Kunststoffen biedt onder meer:

  • Mogelijkheden om interessante contacten op te doen in korte tijd.
  • Mogelijkheden om projectideeën te bespreken of business-voorstellen te doen op een wat meer gedetailleerde manier tijdens face-to-face-ontmoetingen van een half uur.  De voorbereide ontmoetingen zullen u veel meer resultaat opleveren dan alleen het uitwisselen van een visitekaartje.
  • De mogelijkheid om een aantal sleutelfiguren uit de kunststoftechnologie te ontmoeten,  zoals van bijvoorbeeld NRK PVT Kunststofverwerkers, VKC Centexbel, Kunststoff-Institut Lüdenscheid GmbH, SPE.
  • De combinatie met de beurs, het conferentieprogramma en de Meet & Match maakt een ideale kans om op maat te netwerken. Een aantal keynote-sprekers van de conferentie zal ook deelnemen aan de Meet & Match sessies.

De Meet & Match-sessies vinden plaats op woensdag 26 september en donderdag 27 september in De Koningshof in Veldhoven. Meet & Match website.

 

Focus op ...

Agenda

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

17 september 2019, Evenementenhal Hardenberg

TIV 2019

Technisch Industriële Vakbeurs voor eindbeslissers als eindgebruikers in de maakindustrie.

25 september 2019, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2019

De jaarlijkse Nederlandse beurs voor de wereld van kunststof en rubber. Gratis toegang via www...

Meer agendapunten »