KunststofenRubber.nl

Internationale Meet & Match tijdens beurs Kunststoffen 2018

28 augustus 2018 om 11:57 uur - VELDHOVEN

In korte tijd waardevolle internationale contacten opdoen op de Meet & Match tijdens de beurs Kunststoffen 2018 in Veldhoven

De Nederlandse tak van Enterprise Europe Network nodigt geïnteresseerden uit voor de internationale Meet & Match op de Kunststoffenbeurs 2018 in Veldhoven.


Het doel van de Meet & Matches is bedrijven en organisaties te helpen bij het opdoen van relevante contacten binnen de totale productieketen van de kunststofverwerking.

 

De Meet & Match biedt het volgende tijdens de beurs Kunststoffen biedt onder meer:

  • Mogelijkheden om interessante contacten op te doen in korte tijd.
  • Mogelijkheden om projectideeën te bespreken of business-voorstellen te doen op een wat meer gedetailleerde manier tijdens face-to-face-ontmoetingen van een half uur.  De voorbereide ontmoetingen zullen u veel meer resultaat opleveren dan alleen het uitwisselen van een visitekaartje.
  • De mogelijkheid om een aantal sleutelfiguren uit de kunststoftechnologie te ontmoeten,  zoals van bijvoorbeeld NRK PVT Kunststofverwerkers, VKC Centexbel, Kunststoff-Institut Lüdenscheid GmbH, SPE.
  • De combinatie met de beurs, het conferentieprogramma en de Meet & Match maakt een ideale kans om op maat te netwerken. Een aantal keynote-sprekers van de conferentie zal ook deelnemen aan de Meet & Match sessies.

De Meet & Match-sessies vinden plaats op woensdag 26 september en donderdag 27 september in De Koningshof in Veldhoven. Meet & Match website.

 

Focus op ...

Agenda

12 maart 2019, Paris-Nord Villepinte

JEC World 2019

Leidende internationale composietenbeurs

12 maart 2019, Ahoy Rotterdam

MaterialDistrict Rotterdam 2019

MaterialDistrict is ‘s werelds leidende matchmakingplatform op het gebied van innovatieve materialen.

13 maart 2019, Koningshof Veldhoven

RapidPro 2019

RapidPro. Define. Design. Produce.

Meer agendapunten »