KunststofenRubber.nl

Igus werkt met roadshow met modulaire pop-up stand

30 augustus 2018 om 16:36 uur - SOESTERBERG

De Igus store gaat de hele wereld over

Met een mobiele roadshow biedt de ‘motion plastics specialist' Igus zijn klanten de kans kennis te maken met de producten op locatie. Op deze manier kan de gebruiker gemakkelijk een oplossing vinden. Ook is er een selectie aanwezig van 108 nieuwe producten.


Wanneer een klant meer informatie wil over een zelfsmerende glijlageroplossing of een betrouwbaar kabelrups-systeem voor hun toepassing, dan biedt Igus veel mogelijkheden. Klanten kunnen kennismaken met de motion plastics van igus via catalogi, live chat of middels de online shop. Wanneer de klant de producten live wil ervaren, kan hij een beurs bezoeken of Igus op bezoek laten komen. Een modulaire pop-up stand die in korte tijd gebracht en opgezet kan worden, biedt vijftig vierkante meter aan ruimte om klantspecifieke producten en innovaties te tonen op het gebied van glijlagers, kabelrups-systemen en kabels. "Met de mobiele beursstand zijn we vooral bezig met het geven van informatie en advies in een ontspannen en familiaire sfeer," vindt Tobias Vogel van de iglidur glijlagerdivisie en drylin aandrijftechnologie bij Igus. "Bovenal willen we de medewerkers in het bedrijf aanspreken die nooit beurzen bezoeken en onze producten niet uit eerste hand kunnen ervaren."

 

Nieuwe oplossingen door direct contact

 

Igus medewerkers, samen bij de klant op locatie, kunnen de applicatiewensen doornemen, de innovaties presenteren en assisteren bij het ontwerp. "Onze klanten gebruiken de roadshows om bijgepraat te worden en kennis te maken met onze nieuwe producten", aldus Vogel. "Klanten-feedback is van het allergrootste belang voor ons omdat het ons in staat stelt onze producten verder te verbeteren en om samen met de gebruiker tot nieuwe oplossingen te komen."

 

Hele wereld over

 

Een selectie van ruim honderd nieuwe HMI 2018 producten is aan boord van de roadshow. Deze bevat voor het eerst de low-cost robolink robotica-producten. Dankzij de kunststof strain wave gears of wormwielen, waarborgen de smeermiddelvrije gewrichten eenvoudige automatiserings-oplossingen. Ook wordt de interne slijtagedetectie voor kabelrupsen getoond en de volledig opnieuw ontworpen kabelrups-oplossingen voor lineaire assen. Daarnaast toont Igus aan zijn klanten  's werelds eerste lineaire behuizing, waarin de lineaire glijfolie direct op de geleiderail kan worden vervangen en de unieke online tool waarmee de klant snel 3D-geprinte (dubbele) tandwielen kan configureren en bestellen. Uitgerust met deze noviteiten, reist de roadshow sinds mei over de hele wereld en zal in totaal ruim tweehonderd klanten bezoeken.

 

www.igus.nl

 

 

 

Focus op ...

Agenda

25 september 2018, Vleva Conference Room Brussel

EUPC Plastics Packaging Conference

De afdeling verpakkingen van de Europese koepeleorganisatie van kunststofverwerkers organiseert zijn...

26 september 2018, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2018 Veldhoven

Vakbeurs, congres en ontmoetingsplek voor de gehele kunststof- en rubberindustrie. Dit jaar de 20ste...

11 oktober 2018, Cascais, Portugal

Plastics Recyclers Annual Meeting 2018

Evenement met PRE werkgroepbijeenkomsten op de eerste dag (voor leden) en een publiek toegankelijke...

Meer agendapunten »