KunststofenRubber.nl

Nieuw record Arburg-school met 67 nieuwe leerlingen en studenten

12 september 2018 om 14:13 uur - LOSSBURG

Spuitgietmachinefabrikant Arburg verwelkomt dit jaar 67 leerlingen en studenten van de Baden-Württemberg Cooperative State University, een groter aantal dan ooit tevoren. In bijna zeventig jaar tijd zijn er bij Arburg achttienhonderd mensen opgeleid.


Een groep van 67 leerlingen en studenten van de Baden-Württemberg Cooperative State University (DHBW) zijn op 3 september bij Arburg hun opleiding begonnen - alweer een nieuwe record in de opleidingsgeschiedenis van het familiebedrijf in het Zuid-Duitse Lossburg.  Sinds het begin van 2018 heeft de opleidingsafdeling van Arburg drie kwaliteitscertificaten behaald.  "Om samen succesvol te zijn hebben wij toewijding, flexibiliteit en bereidheid nodig om voor je hele leven te leren", zei HR-directielid Renate Keith tegen de nieuwe groep.
Zij benadrukte de kwaliteit van de opleiding. "Je kan uitzien naar een prijswinnende opleiding." In het begin van 2018 werd Arburg de eerste opleider in Baden-Württemberg die drie kwaliteitscertificaten heeft met een trainingscentrum van tweeduizend vierkante meter waarin de best mogelijke faciliteiten aanwezig zijn.
Om het succes van het bedrijf verder voort te zetten, zoekt Arburg nu alweer naar geïnteresseerde en toegewijde jonge mensen om traineeships te starten in 2019.

 

 

OPEN DAGEN ARBURG NEDERLAND IN UTRECHT

 

Focus op ...

Agenda

10 april 2024, Amsterdam

European Thermoforming Conference 2024

The European Thermoforming Conference is run specifically for the thermoforming industry and is organised...

11 april 2024, Ede

Eriks Experience Day

De Eriks Experience Day in Ede gaat over aandrijftechniek en kunststoffen. Samen met A-merk fabrikanten...

15 april 2024, Düsseldorf

Tube

Trade fair for the tube industry

Meer agendapunten »