KunststofenRubber.nl

Neste opnieuw een van ‘duurzaamste bedrijven' ter wereld

19 september 2018 om 11:35 uur - PORVOO

Neste is voor het twaalfde achtereenvolgende jaar opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) als een van 's wereld meest duurzame bedrijven.


Het bedrijf is opgenomen in zowel de DJSI World als de DJSI Europe. De prestaties van het bedrijf zijn opnieuw verbeterd ten opzichte van het jaar ervoor met de beste scores van de industrie op het gebied van klimaatstrategie, milieurapportage en risico's met betrekking tot water.  Gebaseerd op de DJSI-analyse heeft Neste nog verbetermogelijkheden op het gebied van eco-efficiëntie. De gecombineerde warmte-energie-installatie die momenteel wordt gebouwd bij de belangrijkste site van Neste in het Finse Porvoo zal deze prestaties verbeteren, aldus de onderneming

Bedrijven worden al dan niet opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices op basis van een uitgebreide beoordeling van prestatie-indicatoren voor de lange termijn op het gebied van economische, milieutechnische en sociale criteria en op het gebied van duurzaamheidstrends. De beoordeling van dit jaar is gebaseerd op de prestaties in 2017.

 

www.neste.com

 

Focus op ...

Agenda

10 september 2019, Messe Stuttgart

Composites Europe vakbeurs en conferentie

Europese vakbeurs en conferentie over vezelversterkte kunststoffen. De conferentie valt dit jaar samen...

17 september 2019, Evenementenhal Hardenberg

TIV 2019

Technisch Industriële Vakbeurs voor eindbeslissers als eindgebruikers in de maakindustrie.

25 september 2019, Koningshof Veldhoven

Kunststoffen 2019

De jaarlijkse Nederlandse beurs voor de wereld van kunststof en rubber. Gratis toegang via www...

Meer agendapunten »