KunststofenRubber.nl

Neste opnieuw een van ‘duurzaamste bedrijven' ter wereld

19 september 2018 om 11:35 uur - PORVOO

Neste is voor het twaalfde achtereenvolgende jaar opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) als een van 's wereld meest duurzame bedrijven.


Het bedrijf is opgenomen in zowel de DJSI World als de DJSI Europe. De prestaties van het bedrijf zijn opnieuw verbeterd ten opzichte van het jaar ervoor met de beste scores van de industrie op het gebied van klimaatstrategie, milieurapportage en risico's met betrekking tot water.  Gebaseerd op de DJSI-analyse heeft Neste nog verbetermogelijkheden op het gebied van eco-efficiëntie. De gecombineerde warmte-energie-installatie die momenteel wordt gebouwd bij de belangrijkste site van Neste in het Finse Porvoo zal deze prestaties verbeteren, aldus de onderneming

Bedrijven worden al dan niet opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices op basis van een uitgebreide beoordeling van prestatie-indicatoren voor de lange termijn op het gebied van economische, milieutechnische en sociale criteria en op het gebied van duurzaamheidstrends. De beoordeling van dit jaar is gebaseerd op de prestaties in 2017.

 

www.neste.com

 

Focus op ...

Agenda

12 maart 2019, Paris-Nord Villepinte

JEC World 2019

Leidende internationale composietenbeurs

12 maart 2019, Ahoy Rotterdam

MaterialDistrict Rotterdam 2019

MaterialDistrict is ‘s werelds leidende matchmakingplatform op het gebied van innovatieve materialen.

13 maart 2019, Koningshof Veldhoven

RapidPro 2019

RapidPro. Define. Design. Produce.

Meer agendapunten »